Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Αναμονή για τη στάση Αχτσιόγλου - Δεν παραδίδουν τις έδρες Τσακαλώτος, Πέρκα

ΣΥΡΙΖΑ:  Αναμονή για τη στάση Αχτσιόγλου...

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε χθες στο κλείσιμο της Κεντρικής Επιτροπής ότι από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια μέρα και η νέα ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Η κρίση ωστόσο φαίνεται ότι μεταφέρεται και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα αφού μετρά πλέον δυο λιγότερα μέλη.

Ευκλείδης Τσακαλώτος  και Πέτη Πέρκα πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθούν, ενώ το κάλεσμα του προέδρου να παραδώσουν τις έδρες τους δε γίνεται  δεκτό.

“Εκλέχτηκα για να υπηρετήσω την υπόθεση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς, και θα συνεχίσω να το κάνω”, δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. “Έχω νωπή εντολή να υπηρετήσω την περιοχή μου με το πρόγραμμα της ριζοσπαστική αριστεράς. Αυτός που έχει μετακινηθεί από αυτή τη γραμμή είναι ο νέος πρόεδρος και ο νέος ΣΥΡΙΖΑ", απάντησε με δήλωση της η βουλευτής Φλώρινας. 

Η κίνηση 6+6, η ομάδα Αχτσιόγλου , θα μπορούσαμε να πούμε ότι μένει ...προς το παρόν. Το κείμενο που δόθηκε χθες στην δημοσιότητα επιβεβαιώνει το βαθύ χάσμα αφού καταλογίζουν στον πρόεδρο και στην ηγετική ομάδα την ευθύνη για τις εξελίξεις. “Ο Στ. Κασσελάκης επέλεξε συνειδητά αντί για το δρόμο της σύνθεσης, το δρόμο της κατασκευής του «εσωτερικού εχθρού». Είναι μια αδιέξοδη επιλογή που ευτελίζει την Πολιτική, τη Δημοκρατία και την Αριστερά”, υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά. Το επόμενο Σάββατο μάλιστα προγραμματίζεται πανελλαδική συνδιάσκεψη των 6+6.

Σε σκληρή γραμμή και ο Διονύσης Τεμπονέρας, καθιστώντας σαφές ότι παραμένει και παλεύει στο κόμμα. “Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε λευκή επιταγή ούτε σε μονοπρόσωπα όργανα ούτε σε συσπειρώσεις χωρίς ιδεολογικό πολιτικό βάθος”, ανέφερε στην δική του δήλωση ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι είναι στέλεχος του κόμματος “υποστηρίζοντας αταλάντευτα τις αρχές και τις αξίες”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις