Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

650.000 ευρώ η αύξηση στην επιχορήγηση του ΠΕΑΚ Πάτρας για το 2024

650.000 ευρώ η αύξηση στην επιχορήγηση τ...

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Διοίκησης

Κατά 650.000 ευρώ θα αυξηθεί η τακτική επιχορήγηση του ΠΕΑΚ για το 2024, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Επιτροπή Διοίκησης.

Συγκεκριμένα:  "Η Διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας, ύστερα από διαρκή και γόνιμη συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, ανακοινώνει την αύξηση κατά 600.000 ευρώ της τακτικής επιχορήγησης για το έτος 2024.
Πιο συγκεκριμένα το ΠΕΑΚ Πάτρας επιχορηγείται από την 1η Ιανουαρίου του 2024 με το ποσό του 1.450.00 ευρώ, έναντι 850.000 το 2023. Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη για δύο λόγους:
Πρώτον γιατί δίνει τη δυνατότητα της άμεσης ανταπόκρισης του ΠΕΑΚ Πάτρας στις αυξημένες, λόγω και του ενεργειακού κόστους, λειτουργικές των εγκαταστάσεών του και Δεύτερον, διότι αναδεικνύει την βούληση της ηγεσίας του Υπουργείου Αθλητισμού και προσωπικά του κ. Γιάννη Βρούτση, όχι μόνο για την αντιμετώπιση των αναγκών, αλλά και για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αθλητές και τα Σωματεία της Πάτρας.
Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας δηλώνουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την θετική απόδοση της συνεργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό και τα στελέχη του Υπουργείου, η οποία βασίστηκε στην αμοιβαία κατανόηση και την θετική αξιολόγηση των προτάσεων που έγκαιρα υποβλήθηκαν, από την αρχή της νέας θητείας τους.

Διαβάστε περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports