Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Chandler- «Ήταν αληθινό δώρο για όλους μας»

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Chandler...

Τομ μήνυμα στο instagram

Tην είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι ή όπως όλοι τον αγαπήσαμε «Τσάντλερ», μετέδωσε και η τηλεοπτική σειρά « Τα Φιλαράκια» στον επίσημο λογαριασμό της στα social media. «Ήταν πραγματικό δώρο για όλους μας».

«Είμαστε συντετριμμένοι που μάθαμε για το θάνατο του Matthew Perry. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του και σε όλους τους θαυμαστές του», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ο ηθοποιός και παραγωγός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 54 ετών, ανέφεραν αμερικανικά ΜΜΕ το Σάββατο. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Los Angeles Times, η αστυνομία τον βρήκε νεκρό μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας και πληροφορίες του TMZ, ο οποίος ήταν το πρώτο μέσο που αναφέρθηκε στον θάνατό του.

Έδινε μάχη για χρόνια

Ο Μάθιου Πέρι ταυτίστηκε με τη σειρά «Φιλαράκια» που προβαλλόταν στο NBC για δέκα σεζόν (1994-2004). Μακριά από τις κάμερες όμως έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης. Κατά το TMZ, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του από τους αστυνομικούς.
Σε πρόσφατη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Μάθιου Πέρι παραδέχτηκε πως τον κυρίευε τεράστιο άγχος «κάθε βράδυ» στα γυρίσματα της σειράς.

Ο Μάθιου Πέρι είχε επίσης πρωταγωνιστήσει ή παίξει δεύτερους ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως η ρομαντική κομεντί Fools Rush In (1997, σε σκηνοθεσία Άντι Τέναντ, με συμπρωταγωνίστρια τη Σάλμα Χάγεκ), ή η αστυνομική κωμωδία The Whole Nine Yards (2000, σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Λιν, με συμπρωταγωνιστές τον Μπρους Γουίλις και τη Ροζάνα Αρκέτ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight