Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Εκτός έδρας απέναντι στο Περιστέρι σήμερα ο Προμηθέας

Εκτός έδρας απέναντι στο Περιστέρι σήμερ...

Οι δύο ομάδες έχουν μπει με εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα

Δύο από τις τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα αναμετρηθούν σήμερα Σάββατο (28/10, 17:15, ΕΡΤ3) και θα ανοίξουν το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Το Περιστέρι bwin θα υποδεχτεί τον Προμηθέα με τις δύο ομάδες να έχουν μπει με εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα.
Το Περιστέρι bwin αναζητά την πρώτη του ήττα μετά το αρχικό 0-3 (από τον Κολοσσό H Hotels εκτός, τον Παναθηναϊκό εντός και τον ΠΑΟΚ mateco εκτός έδρας). Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περασμένη σεζόν οι «κυανοκίτρινοι» δεν έκαναν σερί μεγαλύτερο των δύο ηττών, κάτι που έγινε τρεις φορές στην κανονική περίοδο. Είναι η τέταρτη φορά στην ιστορία του Περιστερίου bwin που μπαίνει στο Πρωτάθλημα με 0-3, μετά το 1994, το 2001 και το 2002. Σε όλες όμως κατάφερε να βρει την πρώτη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι του.
Ο Προμηθέας από την πλευρά του άρχισε την προσπάθεια του στο φετινό Πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μοιράζεται την κορυφή με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι η δεύτερη φορά στις οχτώ σεζόν του στην Basket League, που ο Προμηθέας κάνει το 3/3. Αυτό είχε γίνει στην περίοδο 2017-18 όταν νίκησε κατά σειρά τον ΠΑΟΚ mateco εκτός (73-79), τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο εντός (91-80) και τον Πανιώνιο εκτός έδρας (80-87). Το αήττητο του είχε σπάσει στην 4η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό (96-64)

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports