Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Πάτρα: Πολύ επιτυχημένη η "Γιορτή του Σινεμά" - 45 προβολές, 24 ταινίες και 8.000 εισιτήρια στα Options, στη Βέσο Μάρε

Πάτρα: Πολύ επιτυχημένη η "Γιορτή τ...

Η 1η προβολή ήταν στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης 26/10 ενώ η τελευταία θα αρχίσει στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και αφορά στο θρίλερ "Καλόγρια ΙΙ"

Iδιαίτερα επιτυχημένη αποδεικνύεται η φετινή "Γιορτή του Σινεμά" στην Πάτρα με ουρές από κινηματογραφόφιλους να σπεύδουν να απολαύσουν μία ταινία της αρεσκείας τους. Το thebest.gr επικοινώνησε με τα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε και ο υπεύθυνος τους, Αλέξης Μπιτούνης μας έδωσε μία εντυπωσιακή εικόνα.

Κατ' αρχάς μας είπε πως για σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 που ορίστηκε να γίνει η φετινή "Γιορτή του Σινεμά", προγραμματίστηκαν συνολικά 45 προβολές στις 8 αίθουσες των Options, με την 1η προβολή να έχει ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι (επρόκειτο για παιδική, ανιμέισον ταινία) ενώ η τελευταία προβολή είναι για τη 1 μετά τα μεσάνυχτα και είναι το φιλμ τρόμου "Η Καλόγρια ΙΙ", η προβολή της οποίας θα ολοκληρωθεί γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Ακόμα όπως μας είπε ο κ. Μπιτούνης, φέτος έγινε και προπώληση εισιτηρίων που ξεκίνησε από την περασμένη Παρασκευή με αποτέλεσμα έως πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης να έχουν "φύγει" πάνω από 8.000 εισιτήρια.

Οι περισσότερες προβολές είναι sold out με μηδαμινά πλέον κενά θέσεων ενώ το αξιοσημείωτο και συνάμα ενδιαφέρον και συγκινητικό στοιχείο είναι πως τη μέρα αυτή έσπευσαν να χαρούν και να δουν μία ταινία και συνάνθρωποι μας, οικονομικά αδύναμοι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να πάνε κινηματογράφο και να πληρώσουν το κανονικό εισιτήριο των 8,40 ευρώ (τόσο κοστίζει στα Options ενώ τις Τετάρτες υπάρχει προσφορά με μειωμένο εισιτήριο 5,40 ευρώ).

Να σημειωθεί πως το εισιτήριο τη μέρα της "Γιορτής του Σινεμά" κοστίζει μόλις 2 ευρώ, οπότε ήταν ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για κάποιον να έρθει και να χαρεί μία κινηματογραφική προβολή. Μάλιστα τα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε σε μία έξυπνη κίνηση, εκτός από τις καινούριες ταινίες, επανέφεραν και ταινίες των προηγούμενων εβδομάδων όπως την δημοφιλή "Barbie" για παράδειγμα.

"Σε σχέση με πέρυσι που ήταν η 1η φορά που διοργανώθηκε η Γιορτή του Σινεμά, είδαμε πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο αλλά και εμείς ως Options φροντίσαμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή οργάνωση, με καλή ροή στα ταμεία ώστε να μην σχηματίζονται ουρές αλλά και στο κυλικείο", ανέφερε στο thebest.gr εμφανώς ικανοποιημένος ο Αλέξης Μπιτούνης.

Τέλος να σημειωθεί πως σίγουρα στη μεγάλη επιτυχία του εγχειρήματος συνετέλεσε και η οικονομική κρίση και η μοναδική ευκαιρία να πάει κάποιος σινεμά δίνοντας μόλις 2 ευρώ και όπως προείπαμε, ήταν πολύ ευχάριστο ότι έδωσαν το παρών και άνθρωποι οικονομικά αδύναμοι που συνήθως δεν έχουν την δυνατότητα και την άνεση να πάνε να δουν μία ταινία.

Καλό πάντως είναι η "Γιορτή" αυτή να μην γίνεται μόνο μία μέρα το χρόνο αλλά να καθιερωθεί να γίνεται και άλλη μέρα μεσούσης της χειμερινής κινηματογραφικής περιόδου.

* Ανάλογη επιτυχία και στον κινηματογράφο Πάνθεον, με τους σινεφίλ να σχηματίζουν ουρές.

Επιμέλεια ανάρτησης: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil