Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε από 26/10 έως 1/11/2023

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...

Την Πέμπτη 26/10 το εισιτήριο λόγω της "Γιορτής του σινεμά" θα κοστίζει μόλις 2 ευρώ - Στις νέες ταινίες της εβδομάδας ξεχωρίζει το "The Killer" του Ντέιβιντ Φίντσερ

Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά με την πανελλαδική «Γιορτή του Σινεμά» την Πέμπτη 26/10/2023 όπου οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποια ταινία της αρεσκείας τους με εισιτήριο μόλις 2 ευρώ. Να θυμίσουμε πως στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε η μόνη ταινία που εξαιρείται του εισιτηρίου 2€ την ημέρα της Γιορτής του Σινεμά αλλά και των γενικότερων προσφορών του πολυκινηματογράφου, είναι η μουσική ταινία “Taylor Swift: The Eras Tour” όπου το εισιτήριο θα παραμείνει για όλο το διάστημα προβολής της στα 10 ευρώ.

Έτσι την Πέμπτη 26/10 οι ταινίες που θα παίζονται είναι πολλές και μάλιστα «επιστρέφουν» & κάποιες που είχε ολοκληρωθεί η προβολή τους όπως για παράδειγμα η πολύ δημοφιλής «Barbie» ή το «Γάμος αλά ελληνικά 3». Παράλληλα έχουμε και τις καινούριες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα όπως το φεστιβαλικό «Περασμένες ζωές» αλλά και η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ «The Killer».

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε από την Πέμπτη 26/10 έως και την Τετάρτη 1/11/2023 έχει ως εξής:

Αίθουσα 1 στις 22.00 μόνο την Πέμπτη και στις 22.10 τη Δευτέρα 30/10,

Αίθουσα 7 στις 20.40 και στις 23.10 καθημερινά πλην της Δευτέρας

"The Killer"

Η νέα κινηματογραφική δημιουργία του εξαιρετικού Αμερικανού σκηνοθέτη David Fincher (The Social Network, Se7en, Mank) με τίτλο «The Killer» & πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ που επιστρέφει μετά από απουσία σχεδόν 4 ετών, είναι γεγονός και αποτελεί παραγωγή του Netflix.

Σενάριο: Andrew Kevin Walker, Alexis Nolent & Luc Jacamon

Πλάι στον Φασμπέντερ παίζουν η τιμημένη με Όσκαρ, Tilda Swinton, και οι Sala Baker, Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O'Malley, Emiliano Pernia.

Διάρκεια: 118 λεπτά

Πρόκειται για ατμοσφαιρική περιπέτεια δράσης, Αμερικανικής παραγωγής 2023 που έκανε την πρεμιέρα της στο περασμένο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Διανομή από την The Film Group.

Σύμφωνα με το στόρι, μετά από μία παραλίγο επιτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του, ένας εκτελεστής βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αφεντικά του και τον ίδιο του τον εαυτό, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό.

 

Aίθουσα 8 στις 21.15 την Πέμπτη 26/10, στις 21.40 την Παρασκευή & το σαββατοκύριακο, και στις 22.20 τη Δευτέρα και την Τρίτη

"Περασμένες Ζωές - Past Lives"

Δραματική Αμερικανο-κορεατική ταινία παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία της Σελίν Σονγκ με τους Γκρέτα Λι, Τζον Μαγκάρο, Τέο Γιου.

Οι παιδικοί φίλοι Να Γιανγκ και ο Χάε Σουνγκ χωρίζονται όταν η οικογένεια της πρώτης μεταναστεύει από τη Νότια Κορέα στον Καναδά. Σιωπηρά ερωτευμένοι μεταξύ τους, θα συναντηθούν είκοσι πέντε χρόνια αργότερα στη Νέα Υόρκη.

Ένα μοντέρνο ρομαντικό παραμύθι συγκινητικής κινηματογραφικής διαύγειας. Ειλικρινές όσο και συναισθηματικό, προσπερνά όλα τα κλισέ με απαράμιλλη κομψότητα, έγραψε στην κριτική του το περιοδικό «Αθηνόραμα».

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Αίθουσα 2 στις 21.30 και στις 23.50 μόνο την Πέμπτη 26/10, και στις 19.20 από Παρασκευή έως Τετάρτη

Aίθουσα 4 στις 21.20 από την Παρασκευή έως την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη 1/11 στις 21.20 και στις 23.40,

Αίθουσα 5 στις 20.10 και στις 22.30 καθημερινά

"Πέντε Νύχτες στου Φρέντι - Five Nights at Freddy's"

Ταινία τρόμου Αμερικανικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία: Emma Tammi και σενάριο: Scott Cawthon, Seth Cuddeback & Emma Tammi με τους Matthew Lillard, Josh Hutcherson, Mary Stuart Masterson, Elizabeth Lail, Kevin Foster, Kat Conner Sterling, Jess Weiss, Jessica Blackmore.

Διάρκεια: 110 λεπτά

Διανομή από την Tanweer.

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες;

Το επιτυχημένο και ανατριχιαστικό παιχνίδι τρόμου μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική ταινία που θα σας παγώσει το αίμα αφού η Blumhouse – παραγωγός εταιρεία των "M3GAN", "Νεκρό Τηλέφωνο" και "Ο Αόρατος Άνθρωπος"- μεταφέρει το “Πέντε Νύχτες στου Φρέντι” στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Aίθουσα 1 στις 20.00 καθημερινά, και στις 22.10 μόνο την Παρασκευή, το σαββατοκύριακο και την Τρίτη

"Άκου Ποιος Μιλάει"

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2023 σε σενάριο και σκηνοθεσία Θοδωρή Νιάρχου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Μακαλιάς, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Ξανθή Γεωργίου, Χρύσα Κατσαρίνη, Λάμπρος Φισφής, Ηλίας Βαλάσης, Λευτέρης Μητσόπουλος, Παρθένα Χοροζίδου, Νίκος Απέργης, Σάκης Νταντούλας, Στέργιος Αντούλας, καθώς και ο Τρύφωνας Σαμαράς & η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη

Διάρκεια: 88 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Φώτης (Μελέτης Ηλίας) είναι σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας life coach, αυτό είναι το επάγγελμά του, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Οι συνεδρίες, που κάποτε επαγγελματικά τον γέμιζαν, δεν του προσφέρουν πλέον την ίδια εσωτερική ικανοποίηση ενώ και στην προσωπική του ζωή έχει απομονωθεί πλήρως. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μία γνώριμη σε αυτόν φωνή που ακούγεται μόνο μέσα στο μυαλό του. Είναι η φωνή της συνείδησής του που προσπαθεί να τον κάνει να ζήσει τη ζωή του. Θα καταφέρει ο Φώτης να βρει ξανά τον… Φώτη και τον έρωτα πριν χαθούν όλα;

Αίθουσα 2 στις 22.00 από Παρασκευή έως και Τετάρτη,

Αίθουσα 3 στις 23.15 μόνο την Πέμπτη 26/10, και στις 21.00 από Παρασκευή έως & Τετάρτη εκτός Δευτέρας,

Αίθουσα 5 στις 22.20 μόνο την Πέμπτη 26/10,

Αίθουσα 7 στις 22.40 μόνο την Πέμπτη 26/10, και στις 21.00 μόνο τη Δευτέρα 30/10

"Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού - Killers of the Flower Moon"

Δραματική ταινία εποχής Αμερικανικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε.

Στη δεκαετία του 1920, ο νεαρός Έρνεστ Μπέρκχαρτ επιστρέφει από τον Μεγάλο Πόλεμο στην Οκλαχόμα, μπαίνει υπό την προστασία του θείου του Γουίλιαμ Χέιλ και εμπλέκεται σε μια σειρά δολοφονιών Ινδιάνων.

Παίζουν η Λίλι Γκλάντστοουν, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο Τζέσι Πλέμονς, κ.α.

Το εξαιρετικό αυτό φιλμ έχει διάρκεια 206 λεπτά.

Ξεκίνησε τη πορεία του στις Ελληνικές αίθουσες κόβοντας κοντά 28.000 εισιτήρια.

Παγκοσμίως οι έως τώρα εισπράξεις είναι στα 47 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 8 στις 23.30 μόνο την Πέμπτη 26/10, και στις 22.20 μόνο την Τετάρτη

"Οπενχάιμερ - Oppenheimer"

Tρίωρης διάρκειας φιλμ σε σκηνοθεσία του Christopher Nolan, ο οποίος είναι παραγωγός και συνσεναριογράφος μαζί με τους Kai Bird & Martin Sherwin.

Παίζουν ο Κίλιαν Μέρφι - Cillian Murphy στον κεντρικό ρόλο του αινιγματικού επιστήμονα Ρόμπερτ Οπενχάιμερ (1904-1967), και οι Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan, Gary Oldman, κ.α.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν (Inception, Δουνκέρκη), το φιλμ «Οπενχάιμερ» είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας έχουν φτάσει τα 945,5 εκατ. δολάρια.

Στη χώρα μας έχει κόψει πάνω από 418.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 3 στις 16.15, στις 18.40 και στις 20.50 μόνο την Πέμπτη 26/10, και στις 18.50 από Παρασκευή έως και Τετάρτη εκτός Δευτέρας,

Αίθουσα 4 στις 23.00 μόνο την Πέμπτη 26/10

"Μυστήριο στη Βενετία"

Η ταινία με διάρκεια 103 λεπτά είναι συμπαραγωγή των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιταλίας.

Το σενάριο έχει βασιστεί στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι. H υπόθεση διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Βέλγου ερευνητή - ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο.

Σκηνοθετεί και ερμηνεύει τον Πουαρό ο Κένεθ Μπράνα που είναι και εκ των παραγωγών.

Σενάριο: Μάικλ Γκριν

Φωτογραφία: Χάρης Ζαμπαρλούκος.

Παίζουν ακόμα οι: Κάιλ Αλεν, Καμίγ Κοτέν, Τζέιμι Ντόρναν, Τίνα Φέι, Τζουντ Χιλ, Αλι Καν, Εμα Λερντ, Κέλι Ράιλι, Ρικάρντο Σκαμάρκιο, και η τιμημένη με Όσκαρ ερμηνείας, Μισέλ Γέο.

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Στη χώρα μας σε 6 εβδομάδες προβολής η ταινία έχει κόψει 147.000 εισιτήρια. Οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 113 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 1 στις 00.40 μόνο την Πέμπτη 26/10

"Saw X"

Αμερικανική ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία του Κέβιν Γκρούτερτ και σενάριο των Τζος Στόλμπεργκ και Πίτερ Γκολντφίνγκερ. Είναι η δέκατη (10η) ταινία της σειράς ταινιών «Σε βλέπω». Παίζουν οι οι Τόμπιν Μπελ, Σόνι Σμιθ, Σιβόν Μάκοντι Λαντ, Στίβεν Μπραντ, Μάικλ Μπιτς, και Ρενάτα Βάκα.

Τα γυρίσματα έλαβαν μέρος από τον Οκτώβριο του 2022 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 στην Πόλη του Μεξικού.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Διάρκεια: 118 λεπτά.

Σε 4 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας το φιλμ έχει κόψει 56.161 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr

Αίθουσα 4 στις 01.00 μετά τα μεσάνυχτα, μόνο την Πέμπτη 26/10

"Η Καλόγρια II"

Έπειτα από μια σειρά ακραίων δολοφονιών σε εκκλησίες και μοναστήρια, η μοναχή Αϊρίν αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση που μοιάζει να έχει το στίγμα της δαιμονισμένης καλόγριας Βάλακ.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Τσάβες

Με τους: Τάισα Φαρμίγκα, Στορμ Ριντ, Τζόνας Μπλοκέ.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Το συγκεκριμένο θρίλερ (διανομή από την Tanweer) έχει φτάσει σε εισπράξεις παγκοσμίως τα 263,5 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 4 στις 21.00 μόνο την Πέμπτη 26/10

"Γυρίσματα της Τύχης - Coup de Chance"

H νέα πανέξυπνη κομεντί του Γούντι Άλεν, με φόντο της ιστορίας το Παρίσι.

Η Φανί και ο Ζαν είναι το τέλειο ζευγάρι. Όταν όμως εκείνη συναντά τυχαία τον Αλέν, έναν παλιό συμμαθητή της, γοητεύεται από τον μποέμ χαρακτήρα του και αρχίζει να βγαίνει ραντεβού μαζί του όλο και συχνότερα.

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν

Με τους: Μελβίλ Πουπό, Νιλς Σνάιντερ, Βαλερί Λεμερσιέ, Λου ντε Λαάζ.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Αίθουσα 6 στις 17.40 μόνο την Πέμπτη 26/10

“After 5: Όλα Μετά”

Νεανική αισθηματική ταινία Αμερικανικής παραγωγής  2023.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Μετά το χωρισμό με την πραγματική αγάπη του, ο Χάρντιν ταξιδεύει στην Πορτογαλία σε μια απόπειρα να διορθώσει τα λάθη της παλιάς συμπεριφοράς του.

Σκηνοθεσία: Καστίγ Λαντόν

Με τους: Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Χίροου Φάινς Τίφιν, Μίμι Κί.

Αίθουσα 6 στις 19.40 μόνο την Πέμπτη 26/10

«Γάμος αλά Ελληνικά 3 - My Big Fat Greek Wedding 3»

Κωμωδία Αμερικανικής παραγωγής 2023

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Η Τούλα και όλο το σόι των Πορτοκάλος ταξιδεύουν στην Ελλάδα και στο χωριό του πατέρα της για την επανένωση των κατοίκων του, οι οποίοι έχουν σχεδόν όλοι μετοικήσει και μεταναστεύσει.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Νία Βαρντάλος

Με τους: Λούις Μάντιλορ, Νία Βαρντάλος, Έλενα Καμπούρις και τον γοητευτικό Τζον Κόρμπετ αλλά και την Ανθή Ανδρεοπούλου.

Η ταινία στο παγκόσμιο box office προσεγγίζει τα 40 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις.

Αίθουσα 6 στις 21.45 και στις 00.20 μόνο την Πέμπτη, και στις 20.30 και στις 23.00 καθημερινά

"Ο Εξορκιστής: Πιστός - The Exorcist: Believer"

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Σκηνοθεσία: David Gordon Green

Σενάριο: Peter Sattler, David Gordon Green & Scott Teems.

Εκτός της σπουδαίας Ellen Burstyn του 1ου τρομακτικού "Εξορικστή", παίζουν οι Jennifer Nettles, Ann Dowd, Leslie Odom Jr., Raphael Sbarge, Lidya Jewett, Antoni Corone, Olivia O'Neill.

Διάρκεια: 111 λεπτά.

Η ταινία είναι κατάλληλη για άνω των 18 ετών.

Διανομή από Tanweer.

Η ταινία στη χώρα μας σε 2 εβδομάδες έχει κόψει πάνω από 60.000 εισιτήρια. Στο παγκόσμιο box office οι εισπράξεις είναι στα 108,5 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 7 στις 20.30 μόνο την Πέμπτη 26/10

"The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο"

Περιπέτεια σε σκηνοθεσία Antoine Fuqua με τους Denzel Washington, Dakota Fanning, και φόντο τη νότια Ιταλία.

Διάρκεια: 109 λεπτά.

Ο πρώην μυστικός πράκτορας και κυβερνητικός εκτελεστής Robert McCall (Denzel Washington) προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν και βρίσκει παρηγοριά στο να αποδίδει δικαιοσύνη στο όνομα των αδύναμων. Καταλήγει στη Νότια Ιταλία όπου νιώθει σαν το σπίτι του, μέχρι που ανακαλύπτει ότι οι νέοι του φίλοι είναι υποχείρια της τοπικής μαφίας. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν θανατηφόρα τροπή, ο McCall αντιλαμβάνεται πως πρέπει να τα βάλει με τη μαφία για να προστατέψει τους φίλους του.

Οι έως τώρα παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας έχουν φτάσει τα 182,7 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 2 στις 19.10 μόνο την Πέμπτη 26/10

"Barbie"

Η ταινία για την πασίγνωστη κούκλα της Mattel με τη ματιά της Αμερικανίδας σκηνοθέτιδας και σεναριογράφου Γκρέτα Γκέργουικ.

Πρωταγωνιστούν η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Ράιαν Γκόσλινγκ ως Κεν.

Οι απίστευτες εισπράξεις της ταινίας στο παγκόσμιο box office έχουν φτάσει το 1 δις, 441 εκατ. δολάρια!

Διάρκεια: 114 λεπτά.

Αίθουσα 8 στις 18.00 μόνο την Πέμπτη 26/10, και στις 18.20 την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο

«Taylor Swift: The Eras Tour»

Το concert film της διάσημης Αμερικανίδας ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ που "έσκισε" εμπορικά έχοντας ήδη φτάσει τα σχεδόν 180 εκατ. δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως, συνεχίζει την προβολή του στην Ελλάδα και στην Πάτρα, στα Options Cinemas.

Αίθουσα 1 στις 13.50, 15.50, 17.50 μόνο την Πέμπτη 26/10, και την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο στις 17.40 (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 7 στις 16.40 Παρασκευή και σαββατοκύριακο, και στις 18.40 από Παρασκευή έως και Τετάρτη (μεταγλωττισμένο)

"Μπάντι ο Ροκ Σταρ 3"

Μετά την παγκόσμια περιοδεία του,ο Μπάντι παίρνει λίγο χρόνο και επιστρέφει στο χωριό του. Όταν μαθαίνει ότι η μπάντα κοριτσιών, K-9, δεν ξέρει ποιος είναι ο Άνγκους Σκάτεργουντ, αποφασίζει να λάβει μέρος στο μουσικό διαγωνιστικό σόου, Battle the Beat, για να εμπνεύσει μια νέα γενιά ροκ σταρ. Αλλά ο Μπάντι διαχειρίζεται περισσότερα από όσα μπορεί όταν ασχολείται με το τηλεοπτικό σόου, καθώς παραμελεί τους στόχους του και μετατρέπεται εν μια νυκτί σε τηλεπερσόνα.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΟΝΙ ΜΠΕΛ.

Αίθουσα 2 στις 13.00 και στις 15.00 μόνο την Πέμπτη 26/10, και την Παρασκευή & σαββατοκύριακο στις 17.20 (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 6 στις 18.30 την Παρασκευή & το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

«Η Ζουγκλοπαρέα 2, Ο Γύρος του κόσμου - The Jungle Bunch 2»

Παιδική ανιμέισον ταινία Γαλλικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία: Laurent Bru & Yannick Moulin και σενάριο: David Alaux, Eric Tosti & Jean-François Tosti.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Αίθουσα 2 στις 16.50 μόνο την Πέμπτη 26/10,

Αίθουσα 3 στις 16.30 την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Στο Στοιχείο τους"

Είναι η νέα πρωτότυπη ταινία της Disney/Pixar που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία όπως αέρας, γη, νερό και φωτιά.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σον - Peter Sohn.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Κλέλια Ανδριολάτου, Δανάη Νικολάτου, Άλκης Ζερβός, Ορέστης Χαλκιάς, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Φιλίππογλου, Τίτος Γρηγορόπουλος, Αλεξάνδρα Ηλία, Σταύρος Τσουμάνης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης.

Αίθουσα 3 στις 14.10 μόνο την Πέμπτη 26/10 (μεταγλωττισμένο)

"Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός"

Μετά από χρόνια απομόνωσης από τον κόσμο των ανθρώπων, τα Χελωνονιντζάκια βγαίνουν στην επιφάνεια για να κερδίσουν, μέσα από τις ηρωικές τους πράξεις, τις καρδιές των Νεοϋορκέζων και να καταφέρουν να γίνουν αποδεκτοί ως κανονικοί έφηβοι. Με τη βοήθεια της νέας τους φίλης, April O’Neil, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα μυστηριώδες συνδικάτο εγκλήματος, που αποτελείται από στρατό μεταλλαγμένων.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας έχουν φτάσει τα 180,5 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 4 στις 13.10, 15.10, 17.00 και 19.00 την Πέμπτη 26/10, και στις 17.00 Παρασκευή & σαββατοκύριακο, και στις 19.00 καθημερινά (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 5 στις 14.00, 16.00, 18.00, 20.15 την Πέμπτη 26/10, στις 16.00 την Παρασκευή & το σαββατοκύριακο, και στις 18.00 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

«Paw Patrol The Mighty Movie – Η Σούπερ Ταινία»

Αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Cal Brunker.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Αίθουσα 6 στις 13.40, 15.40 μόνο την Πέμπτη 26/10, και στις 16.20 την Παρασκευή & σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Big Trip 2: Special Delivery - Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι"

Ξεκαρδιστική περιπέτεια ανιμέισον από τη Ρωσία και την Ουγγαρία, παραγωγής 2022.

Σκηνοθεσία: Natalya Nilova & σενάριο: Vasiliy Rovenskiy & Pavel Vinogradov.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγονται οι Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Τάκης Σακελλαρίου, Χρήστος Λαγκούσης, Τάσος Νταπαντάς, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Μυρτώ Ναούμ.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Αίθουσα 7 στις 14.20 μόνο Πέμπτη 26/10 (μεταγλωττισμένο)

"Ladybug & Cat Noir - Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ"

Μία συναρπαστική ιστορία με φόντο το Παρίσι, ένα μιούζικαλ με σούπερ ήρωες και σκηνές δράσης και κωμωδίας μεταφέρει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τη Λέιντι Μπαγκ και τον Κατ Νουάρ.

Σκηνοθεσία: Ζερεμί Ζαγκ.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Αίθουσα 8 στις 13.20 και στις 15.30 μόνο την Πέμπτη 26/10, και στις 16.10 την Παρασκευή & το σαββατοκύριακο 28 και 29/10

"Mavka The Forest Song - Μάβκα: To ξωτικό του Δάσους"

Αγγλόφωνη Ουκρανική ταινία κινουμένων σχεδίων που συνδυάζει την φαντασία, την κωμωδία & ορισμένα δραματικά στοιχεία. Είναι παραγωγή του 2023, σε σκηνοθεσία Oleh Malamuzh και Oleksandra Ruban. Το σενάριο είναι βασισμένο στο έργο του 1918 «The Forest Song» της ποιήτριας Lesya Ukrainka, και η ταινία αντλεί έμπνευση από την ουκρανική και σλαβική λαϊκή μυθολογία.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Διανομή: Feelgood.

Η ταινία σε 4 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας έχει ξεπεράσει τα 22.000 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil