Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τα εγκαίνια της έκθεσης της Φωτογραφικής Λέσχης Ηδύφως

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τα εγκαίνια της έκ...

Στην Αγορά Αργύρη - Στα εγκαίνια το βράδυ της Τετάρτης 25/10/2023 παρέστη η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη παραβρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2023 στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Φωτογραφικής λέσχης Πάτρας – Ηδύφως, με θέμα “Άκρως προσωπικό” που φιλοξενείται στην «Αγορά  Αργύρη», στην Αγ. Ανδρέου και Ζαΐμη. Η έκθεση αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Γεροπαναγιώτη συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για την  πολύχρονη προσφορά τους στα πολιτιστικά πράγματα της Πάτρας, τονίζοντας πως μέσω και της φωτογραφίας η ερασιτεχνική δημιουργία βρίσκει βήμα έκφρασης.

Στην έκθεση τα μέλη της λέσχης «Ηδύφως» με «οδηγό» την φωτογραφική τους καλλιτεχνική ταυτότητα καταθέτουν την προσωπική τους άποψη. Ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Τουλιάτος με αφορμή την πραγματοποίηση των εγκαινίων αναφέρθηκε στο θέμα της έκθεσης καθώς και στο ρόλο που έχει παίξει μέχρι σήμερα το «Ηδύφως» στη διάδοση και την καλλιέργεια της  φωτογραφικής τέχνης.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 09:00 με 14:00 και 17:00-21:00.

Σάββατο, Κυριακή κλειστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture