Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Απούσα στην πρεμιέρα η Ακαδημία των Σπορ

Απούσα στην πρεμιέρα η Ακαδημία των Σπορ

Την δυσαρέσκεια της εκφράζει η διοίκηση του συλλόγου

Χωρίς την ομάδα της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ σύμφωνα με το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής.

Έπρεπε να αγωνιστεί στην ΑΕ Χαλανδρίου που είχε ως έδρα το γήπεδο στο ΟΑΚΑ Γ. Κασιμάτης, που ως γνωστόν έκλεισε λόγω προβλημάτων του στεγάστρου. Η γηπεδούχος ομάδα είχε ζητήσει αναβολή όλων των αγώνων της μέχρι να λυθεί το πρόβλημα (έδρα – προπονήσεις).
Η διοίκηση του συλλόγου μας εκφράζει την δυσαρέσκεια της για την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας σημειώνοντας: "κατά αρχήν συμμεριζόμαστε το πρόβλημα όλων των ομάδων που έκαναν χρήση το Γ. Κασιμάτης και ευχόμαστε γρήγορα να βρουν λύση.
Όλες μαζί οι ομάδες πρέπει να κοιτάμε την πρόοδο του αθλήματος και το βήμα παραπάνω. Η ομάδα μας συντάσσεται με την άποψη της ΟΧΕ:
'' ...αντιλαμβάνεστε κι εσείς ότι η αναβολή όλων των αγώνων σας ΜΕΧΡΙ να λυθεί το πρόβλημα έδρας που προέκυψε, καθιστά το πρωτάθλημα αφενός αναξιόπιστο και αφετέρου μειώνει την ποιότητα αλλά τον προγραμματισμό και την προσπάθεια των 9 υπόλοιπων σωματείων του ομίλου...''.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports