Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Καρκινοκαθής κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του στον πλειστηριασμό - Τι ζητά

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Καρκινοκαθής κιν...

Διαμαρτυρία του Εργατικού Κέντρου στην έδρα του Found στην Αθήνα

Διαμαρτυρία σε έδρα found στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, ζητώντας "να πραγματοποιηθεί άμεσα ρύθμιση και να μην προχωρήσει ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, καρκινοπαθή συνταξιούχου".

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας έχει ως εξής:

"Να πραγματοποιηθεί άμεσα ρύθμιση και να μην προχωρήσει ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, καρκινοπαθή συνταξιούχου που  νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας, απαιτεί το Εργατικό Κέντρο, με παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί σε έδρα found στην Αθήνα σήμερα Τρίτη.

Μέλη της διοίκησής του, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Μαρμούτα, βρίσκεται έξω από την εταιρία Cepal (Συγγρού – Φιξ), από κοινού με άλλους συνδικαλιστές, καλώντας, άμεσα να δοθεί λύση.

Ο απειλούμενος χαμηλοσυνταξιούχος, χρωστά δάνειο 30.000 ευρώ (με τις προσαυξήσεις έφτασε 80.000 ευρώ ) για το σπίτι του στα Ζαρουχλέικα (εργατική κατοικία) και το  found ζητά για να κάνει ρύθμιση, την καταβολή 12.000 ευρώ άμεσα. Ο πλειστηριασμός της κατοικίας, έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτώβρη σε συμβολαιογραφείο της Πάτρας, με τον συνδικαλιστικό φορέα, να καλεί σε οργάνωση και αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων λαϊκών νοικοκυριών.

«Είμαστε εδώ για να απαιτήσουμε ρύθμιση και αναστολή, να μην χαθεί για τη λαϊκή οικογένεια το σπίτι της. Παράλληλα, καλούμε κάθε λαϊκή οικογένεια που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα στην Πάτρα, να έρθει άμεσα σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο, να παλέψουμε ενάντια και στους πλειστηριασμούς. Καθημερινά αποδεικνύεται ότι μόνο ο λαός σώζει το λαό και σε αυτό το δρόμο συνεχίζουμε!», τόνισε ο Δημήτρης Μαρμούτας".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις