Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Σε κακή μέρα ο ΝΟΠ, βαριά ήττα 13-5 στη Χίο

Σε κακή μέρα ο ΝΟΠ, βαριά ήττα 13-5 στη Χίο

Α1 Εθνική πόλο

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο Ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Χίου, καθώς επικράτησε με 13-5 του ΝΟ Πατρών για την 4η αγωνιστική του Α' Ομίλου στο Ιωνικό κολυμβητήριο το απόγευμα του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική.

Οι Χιώτες είχαν την υπεροχή σε όλους τους τομείς, από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε, με κορυφαίο σκόρερ τον Λούκα Τσικοβάνι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Διαβάστε στο sportin.gr 

Η ομάδα της Χίου φάνηκε πιο αποτελεσματική στο ξεκίνημα του αγωνα και με το παιχνίδι να πηγαίνει σε αργό ρυθμό κατάφερε να προηγηθεί με 3-0.

Η 2η περίοδος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν σκορ για 4 λεπτά, ενώ κάποια αμυντικά λάθη του ΝΟΠ επέτρεψαν στη Χιο να πετύχει εύκολα τέρματα με το ημίχρονο να λήγει στο 6-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην 3η περίοδο το παιχνίδι απεκτησε ισορροπία με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν απο 3 τέρματα και την τελευταία περίοδο να ξεκινάει με το σκορ στο 9-5.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 13-5
Οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 3-3, 4-0.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Φρυδάς, Τσικοβάνι 4, Καρακούρος Μ. 1, Καλαργυρός, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 2, Γκάγκουλιτς 2, Πανταζόπουλος 2, Μαρουλάς, Αμπάζης 1, Αγιωργούσης 1, Κοτσαμπάς, Γιανναράς, Μπόης, Φρυδάς.
ΝΟΠ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Γεωργαράς 1, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς 1, Ανδρικόπουλος 1, Γκότσης, Βικάτος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς.

Διαιτητές: Μπιράκης, Παϊρακταρίδης
Επόμενος αγώνας στην Πάτρα στις 21/10 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports