Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άννα Μαστοράκoυ: Πραγματοποίησε την κεντρική της προεκλογική εκδήλωση- ΦΩΤΟ

Άννα Μαστοράκoυ: Πραγματοποίησε την κεντ...

Στο Royal

Την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε η Άννα Μαστοράκου στο Royal. Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή της:

"Με τη μάχη του σταυρού να δυναμώνει και να εντείνεται μέχρι τελευταία στιγμή, εκφράστηκε έντονα η ευχή να είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης και πάλι Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και η Αννα Μαστοράκου να αποτελεί βασική συνεργάτιδά του στο νέο περιφερειακό συμβούλιο.

Αυτό ήταν το διπλό μήνυμα νίκης που εστάλη κατά τη διάρκεια της Δευτεριάτικης κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» στον πολυχώρο «Royal» της Πάτρας, ο οποίος γέμισε ασφυχτικά από κόσμο.

Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους και από όλα τα μέρη της Αχαϊας, από τα Καλάβρυτα, την Αιγιάλεια, τον Ερύμανθο, τη Δυτική Αχαΐα και φυσικά από την Πάτρα, γέμισαν ασφυχτικά την αίθουσα της εκδήλωσης, τον εξώστη, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο, φανερώνοντας περίτρανα τη μεγάλη αγάπη κι εκτίμηση προς το πρόσωπο της Αννας Μαστοράκου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό, μέσω, βίντεο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη (βρισκόταν σε περιοδεία εκτός Αχαϊας), ο οποίος μίλησε με θερμά και άκρως κολακευτικά λόγια για την Αννα Μαστοράκου. Ακολούθησε νέο βίντεο με χαιρετισμό του νυν Περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με την Αννα Μαστοράκου όλο το διάστημα της πανδημίας. Ο Γιώργος Πατούλης στάθηκε στην εργατικότητα της Αννας Μαστοράκου και στην αγάπη της να προσφέρει στους συναδέλφους τους, στους ασθενείς και γενικά στους πολίτες.

Στη συνέχεια έγιναν τρεις χαιρετισμοί, από τον πρόεδρο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία του με την οικοδέσποινα, από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Κουνάβη, που έπλεξε το εγκώμιο της Αννας Μαστοράκου, από τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ Περικλή Νταβλούρο, ο οποίος μίλησε από καρδιάς για την Αννα Μαστοράκου, το σημαντικό έργο της, αλλά και την οικογένειά της και, τέλος, από τον υποψήφιο Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Σβόλη, ο οποίος συνεργάζεται σε καθημερινή βάση με την οικοδέσποινα στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών (ο ίδιος είναι αντιπρόεδρος).

Το πρόσωπο-έκπληξη της βραδιάς ήταν η Ματίνα Παγώνη, η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά και διευθύντρια-συντονίστρια του νοσοκομείου «Γεννηματάς», η οποία ταξίδεψε από την πρωτεύουσα για να τιμήσει την καλή της φίλη, με την οποία είχαν στενή συνεργασία προς όφελος των πολιτών κατά την περίοδο της πανδημίας. Η Ματίνα Παγώνη ανέφερε στο κοινό ότι η Αννα Μαστοράκου αξίζει τη όχι μόνο την εμπιστοσύνη τους αλλά και την έμπρακτη στήριξή τους, καθώς είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις, αίσθημα ευθύνης, εργατικότητα και αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται.

Η οικοδέσποινα πήρε τελευταία τον λόγο και μίλησε για όλα έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά και για το όραμα της νέας θητείας της περιφερειακής αρχής Φαρμάκη. Παράλληλα, ζήτησε από τους πολίτες να της δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και μέσα από το περιφερειακό συμβούλιο, βοηθώντας στην επίλυση προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών και βελτιώνοντας τη ζωή των πολιτών. Η Αννα Μαστοράκου στάθηκε και στο κομμάτι της ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, εκδηλώνοντας την όρεξη που έχει να πιάσει δουλειά προκειμένου η Αχαΐα να εξελιχθεί σε αυτό που όλοι ονειρευόμαστε. Μερικές από τις τοποθετήσεις της οικοδέσποινας: «Η Αχαΐα μας έχει ένα σημαντικό παράθυρο ευκαιρίας να κάνει ένα καίριο άλμα ανάπτυξης με το οικονομικό πακέτο του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 και αναμένεται μία κοσμογονία εμβληματικών έργων και από πόρους του ταμείου ανάκαμψης. Αυτό σημαίνει ποιοτική και ποσοτική δουλειά, καθώς τα κονδύλια αυτά πρέπει να απορροφηθούν εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος. Το κυριότερο στοίχημα της νέας Περιφερειακής αρχής είναι η διαρκής επικοινωνία με τους πολίτες έτσι ώστε να επιλύονται τα καθημερινά τους προβλήματα, η αγαστή συνεργασία και η καλή επικοινωνία με τις νέες Δημοτικές αρχές και η διεκδικητικότητα προς την κεντρική κυβέρνηση. Δεν θα υπάρχει δικαιολογία για χαμένους πόρους που θα χαθούν στη «μετάφραση» ή στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Ζητώ την ψήφο σας, γιατί έχω την απαιτούμενη τεχνογνωσία και τη διοικητική εμπειρία να ανταποκριθώ σε θέση ευθύνης. Γιατί ξέρω να ακούω, αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα εκ των έσω και γιατί έχω δώσει εξετάσεις στα δύσκολα. Γιατί πορεύομαι με έναν κώδικα αξιών και γνωρίζω πως να διεκδικήσω τα θέματα που απασχολούν το μέσο πολίτη. Γιατί θεωρώ πως η γυναικεία επιρροή στην κοινωνία είναι καταλυτική και η παρουσία στην πολιτική, απαραίτητη. Γιατί δεν πρέπει να χάνονται οι κόποι μας σε μία μαύρη τρύπα, με τα παιδιά μας να βρίσκονται στο εξωτερικό. Γιατί επιτέλους η περιοχή μας πρέπει να βρίσκεται εκεί που της αξίζει! Γιατί η Αχαΐα πρέπει επιτέλους να απογειωθεί! Θέλουμε μία Ευρωπαϊκή Περιφέρεια, μία ανθηρή, έξυπνη Περιφέρεια και δυνατή Αχαΐα! Το μέλλον αλλάζει κι εμείς θα το αλλάξουμε! Σας θέλω δίπλα μου γιατί θα είμαι δίπλα σας! Μαζί με Νεκτάριο Φαρμάκη, για την Αχαΐα του 2030! Μπροστά με όλους για όλους!».

Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ στον προαύλιο χώρο του «Royal», με τα μηνύματα όλων των παρευρισκόμενων να συμπίπτουν με το μότο της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου: «Τώρα με την Αννα!».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Κώστας Λαμπρόπουλος/;.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις