Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023- Α. Μαστοράκου: Η συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023- Α. Μαστορά...

Η ανακοίνωση

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, είχε σήμερα η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Άννα Μαστοράκου.

Σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει: "Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 28/9 η Αννα Μαστοράκου. Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμού «Μπροστά για όλους» του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη συμμετείχε στη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου των φορέων ΠΦΥ με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν τις αμοιβές των ιατρών και τον προϋπολογισμό στην ΠΦΥ, τον εξορθολογισμό της ζήτησης υπηρεσιών υγείας και την κατάργηση των άδικων κουρεμάτων clawback από τον ΕΟΠΥΥ.

Συμμετείχαν επίσης οι Φώτης Πατσουράκος, Ιωάννης Καραμηνάς, Θεόδωρος Χατζηπαναγιώτου, η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη και ο Δημήτριος Φασίτσας.

Φυσικά οι ετοιμασίες της Αννας Μαστοράκου για την προεκλογική συγκέντρωση της Δευτέρας στο «Royal» Πάτρας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις