Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυλλήνη- Βιασμός: Τι λένε οι γονείς των κατηγορούμενων που αφέθηκαν ελεύθεροι

Κυλλήνη- Βιασμός: Τι λένε οι γονείς των ...

Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι 2 άντρες

Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι δύο άνδρες που κατηγορούνται πως βίασαν διαδοχικά μια 28χρονη κοπέλα, στην Κυλλήνη.

Η γυναίκα κατήγγειλε πως οι δύο άνδρες την βίασαν αρχικά σε ένα χωράφι και μετά σε μια παραλία και αφού ολοκλήρωσαν το αρρωστημένο έργο τους, την εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν.
Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα δεν έδειξε ευρήματα βιασμού, κακώσεις ή εκχυμώσεις που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της καταγγέλουσας. Αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο του βιασμού, βρίσκονταν οι γονείς του νεότερου εκ των δύο συλληφθέντων ανδρών που μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής  Αλήθειες με τη Ζήνα και στον Γιώργο Σόμπολο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γονείς του νεότερου εκ των κατηγορουμένων, η κοπέλα είχε ξαναέρθει στο σπίτι τους και ήταν εγκάρδια.

Στην εκπομπή  Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Ευγενία Πουλοπούλου μίλησε και η μητέρα του δεύτερου κατηγορούμενου. Και η ίδια ανέφερε πως το παιδί της είναι αθώο.

Την Τετάρτη οι δύο φερόμενοι ως δράστες οδηγήθηκαν στον ανακριτή όπου με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα.

Η εκπομπή  προσπάθησε να επικοινωνήσει με την πλευρά της 28χρονης καταγγέλουσας πλην όμως μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις