Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Συνελήφθησαν δύο μέλη εγκληματικής ομάδας που ενέχεται σε διάπραξη κλοπών

Πύργος: Συνελήφθησαν δύο μέλη εγκληματικ...

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 15 κλοπές

Συνελήφθησαν, χθες (30-9-2023) στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες μέλη εγκληματικής ομάδας που ενέχονται σε διάπραξη κλοπών στην Ηλεία και σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εγκληματική ομάδα, διακεκριμένη κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, για τα ίδια αδικήματα σε βάρος ακόμη ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ σε μια περίπτωση διακριβώθηκε η συμμετοχή δύο ακόμη ημεδαπών ανδρών τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν συστήσει οργανωμένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα,  με σκοπό την τέλεση διακεκριμένων κλοπών.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν συνολικά (15) κλοπές, που είχαν διαπράξει οι κατηγορούμενοι από τις 12-8-2023 μέχρι και 28-9-2023, στην Ηλεία, σε οικίες, περίπτερο και αποθήκες αφαιρώντας κοσμήματα, γεωργικά εργαλεία, έπιπλα, ενδύματα, τιμαλφή και 19. 590 ευρώ σε μετρητά.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ανέρχεται σε 38.630 ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι για την διάπραξη των κλοπών και μέρος των κλοπιμαίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, συνεχίζουν τις έρευνες για να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή των κατηγορούμενων και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις