Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα-Καταγγελία: Λακκούβες στο οδόστρωμα στου Ταραμπούρα -ΦΩΤΟ

Πάτρα-Καταγγελία: Λακκούβες στο οδόστρωμ...

Μάλιστα όταν ο καταγγέλλων επικοινώνησε με το τμήμα Αυτεπιστασίας Έργων Υποδομής και Οδοποιίας του Δαήμου, ο υπάλληλος τον ειρωνεύτηκε λέγοντας "έχουμε άλλες δουλειές να κάνουμε"

Ένα από τα πάγια προβλήματα κάθε δημοτικής αρχής είναι οι λακκούβες στο οδόστρωμα και η συχνή καθυστέρηση της αποκατάστασης και επισκευής τους.

Στο thebest.gr κατήγγειλε τηλεφωνικά συμπολίτης ένα πρόβλημα στην περιοχή Ταραμπούρα, το οποίο μάλιστα όπως μας είπε, το έχει κάνει γνωστό και με αίτηση του στην πλατφόρμα sense city χωρίς μέχρι στιγμής, αν και προεκλογική περίοδος, να έχει υπάρξει η ανάλογη ανταπόκριση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο καταγγέλλων κ. Παναγιώτης Γουλιμής, παρατηρείται εξαιρετική καθυστέρηση στην αποκατάσταση & κάλυψη επικύνδυνων λακκουβών που παραμένουν στο οδόστρωμα, παρότι από τις 24 Αυγούστου 2023 έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα και έχει κατατεθεί η σχετική αίτηση στο sense city.

Οι λακκούβες είναι επί της οδού Σκύρου και Μέτωνος στην περιοχή Ταραμπούρα και από το σημείο διέρχονται αυτοκίνητα, δίκυκλα, πεζοί και είναι επικίνδυνο κάποιος να χτυπήσει.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως γνωστοποιεί δια της καταγγελίας του ο συμπολίτης ότι όταν τηλεφώνησε προσπαθώντας να εξηγήσει το πρόβλημα και πως υπάρχει μεγάλη χρονική καθυστέρηση στην επισκευή και κλείσιμο των σημείων όπου έχουν σχηματιστεί λακκούβες, ο υπάλληλος στο αρμόδιο Τμήμα Αυτεπιστασίας Έργων Υποδομής και Οδοποιίας του Δήμου, «με ειρωνεύτηκε, μου είπε ότι τον καθυστερώ και έκλεισε με την φράση "έχουμε άλλες δουλειές να κάνουμε"».

Ο καταγγέλλων πρόσθεσε πως το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο όπως παραμένει αυτή τη στιγμή, για τα δίκυκλα. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις