Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η βόλτα Κασσελάκη με το μαγιό στις Σπέτσες: Θα τρέξει μαζί με τον Τάιλερ στον αγώνα δρόμου "Spetses Mini Marathon"

Η βόλτα Κασσελάκη με το μαγιό στις Σπέτσ...

Στις Σπέτσες μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ, βρίσκεται ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύντροφο του Τάιλερ Μακμπέθ, βρίσκεται από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις πανέμορφες Σπέτσες και πρόκειται να λάβουν μέρος σε αγώνα δρόμου που γίνεται στο νησί, στο πλαίσιο του Spetses Mini Marathon.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε το Star.gr, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης εθεάθη το πρωί της Παρασκευής να κάνει βόλτα με τον αγαπημένο του και το σκύλο τους, φορώντας το μαγιό του.

Όπως είναι γνωστό, διατηρεί σπίτι στις Σπέτσες, καθώς από το νησί κατάγεται ο πατέρας του. Το αρχοντικό που διαθέτει στον νησί έχει θέα το γαλάζιο του Αργοσαρωνικού και βρίσκεται στην περιοχή Κουνουπίτσα των Σπετσών, με το λευκό και το μπλε να κυριαρχούν.

Άλλωστε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η Μαρίνα Κουταρέλλη, επικεφαλής της διοργάνωσης του Spetses Mini Marathon, ανέφερε ότι συνάντησε την Πέμπτη το βράδυ στις Σπέτσες, τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος την ρώτησε εάν είναι ανοιχτές οι εγγραφές για συμμετοχή στους αγώνες δρόμου και όταν έμαθε ότι μπορεί να λάβει μέρος, αμέσως δήλωσε συμμετοχή για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, όπως και ο σύντροφός του.

"Είναι η 12η χρονιά που διοργανώνεται το Spetses Mini Marathon. Εχουν δηλώσει συμμετοχή 10.000 άτομα από 42 χώρες. Χθες το βράδυ, ενώ κάναμε τη βόλτα με τους χορηγούς, ήταν και ο Στέφανος εδώ και μας ρώτησε αν είναι ακόμα ανοιχτές οι συμμετοχές. Εμείς τους παραπέμψαμε να κάνουν τα 5 χλμ. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση", είπε η κυρία Κουταρέλη.

Μάλιστα, η κυρία Κουταρρέλλη ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη αν θα τρέξει και το σκυλάκι τους μαζί. "Γενικά δεν τρέχει, γιατί είναι μεγάλο σκυλάκι, αλλά κολυμπάει", διευκρίνισε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις