Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Φ. Ζαΐμης επισκέφθηκε την Ιχθυόσκαλα Πατρών και συζήτησε για τις συνέπειες στον κλάδο της αλιείας

Ο Φ. Ζαΐμης επισκέφθηκε την Ιχθυόσκαλα Π...

Είχε συνάντηση με τον Διευθυντή Βαγγέλη Ποταμιάνο, τον επόπτη Σωτήρη Καμμένο και με αρκετούς έμπειρους εργαζόμενους

Τις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Πατρών επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα που προκαλούνται στον κλάδο από την κλιματική αλλαγή, αλλά και τις συνέπειες που έχουν δημιουργηθεί μετά την πανδημία στον τομέα της αλιείας με τον Διευθυντή Βαγγέλη Ποταμιάνο, τον επόπτη Σωτήρη Καμμένο και με αρκετούς έμπειρους εργαζόμενους.

«Άκουσα τους προβληματισμούς των ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά για να μπορεί η Ιχθυόσκαλα να ανταπεξέρχεται με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα και τους διαβεβαίωσα ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και εγώ προσωπικά θα κάνω το κατά δύναμη για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη ανάπτυξή της» δήλωσε ο κ. Ζαΐμης υπογραμμίζοντας την ξεχωριστή θέση του κλάδου στην ιστορία του τόπου καθώς επίσης θα εξεταστεί η πιθανότητα συνεργασίας μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

«Η καλύτερη πρόσβαση και ο εκσυγχρονισμός του παγοποιείου μας ενδιαφέρει πολύ και γενικά να στηριχθεί κάθε επαγγελματίας του κλάδου», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης για την εξέλιξη της Ιχθυόσκαλας Πατρών που είναι η μοναδική στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις