Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φωκίων Ζαΐμης από Αίγιο: Συνεχίζουμε δυναμικά, δημοκρατικά, προοδευτικά, με δουλειά και προσήλωση στο στόχο

Φωκίων Ζαΐμης από Αίγιο: Συνεχίζουμε δυν...

Συνάντηση με δημότες στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης»

Στο Αίγιο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαϊμης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή του

Ιδιαίτερα «θερμή» ήταν η υποδοχή των δημοτών της Αιγιαλείας στο κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνας Ζαΐμης στο Πολιτιστικό Κέντρο  «Αλέκος Μέγαρης» την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για όλους», αφού ενημέρωσε  για το έργο του στον τομέα ευθύνης του που ήταν η Επιχειρηματικότητα, η έρευνα και η Καινοτομία, αναφέρθηκε και στα σημαντικά έργα που προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Στη συνέχεια έδωσε έμφαση στις δυνατότητες και στις προοπτικές που έχει η Αιγιαλεία να αναπτυχθεί και να αναβαθμιστεί τουριστικά. «Η αξιοποίηση του θαλασσίου μετώπου και η προώθηση των τοπικών προϊόντων, που είναι εξαιρετικής ποιότητας, όπως οίνος, λάδι και εσπεριδοειδή , αποτελούν στοιχήματα για την επόμενη τετραετία.

Η αρχή έγινε, σε πολλά ανοικτά ζητήματα, τώρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και η Αιγιαλεία να βγει μπροστά προβάλλοντας κάθε δυνατό της σημείο», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του επισκεπτόταν συχνά πυκνά την περιοχή, συνομιλώντας με παραγωγούς, επιχειρηματίες και αμεταποίητες.

Ο Αντίπεριφερειάρχης υποσημείωσε ότι ο  διάλογο και η προσήλωση στην ανάπτυξη  μπορούμε να δουλέψουμε αποτελεσματικά για να επιτευχθεί ο απώτερος  στόχος που είναι η οικονομική ανάδειξη της περιοχής .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις