Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε ο Φωκίων Ζαΐμης

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε ο ...

Αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του καινοτόμου έργου της προμήθειας Drones στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις ανάγκες πολιτικής προστασίας, την δασοπροστασία, τις πλημμύρες, κατολισθήσεις, κ.α.

«Το πιστέψαμε, το προσπαθήσαμε, το πετύχαμε!». Με αυτή τη φράση περιέγραψε ο Φωκίων Ζαΐμης, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας την ολοκλήρωση του καινοτόμου έργου για την προμήθεια Drones στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις ανάγκες πολιτικής προστασίας, την δασοπροστασία, τις πλημμύρες, κατολισθήσεις αλλά και την επιτήρηση και προστασία του περιβάλλοντος.

Μάλιστα, ο κ. Ζαΐμης όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, επισκέφθηκε τη Περιφερειακή Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Ελλάδος, όπου συνομίλησε με τον Περιφερειακό Διοικητή Χριστόφορο Μπόκα.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ζαΐμης και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, συνεχάρη τα στελέχη της Υπηρεσίας  για την  εξαιρετική πρωτοβουλία να διαμορφώσουν ένα εξ ολοκλήρου τροποποιημένο από την ίδια την υπηρεσία όχημα υποστήριξης των μη επανδρωμένων αεροσκαφών της υπηρεσίας συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έδωσε η ΠΔΕ και η διασύνδεσή του, σε ζωντανή σύνδεση, με το αρχηγείο και τα κέντρα επιχειρήσεων.

«Η εν λόγω καινοτομία πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο  των ανθρώπων που στελεχώνουν το Σώμα της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα. Κάθε βήμα που γίνεται μπροστά απαιτεί δουλειά, θέληση, γνώση και αγάπη στον συνάνθρωπο», τόνισε ο κ. Ζαΐμης.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος AETHER του διακρατικού προγράμματος Interreg Ελλάδας Ιταλίας και προμήθευσε και τα τρία Σώματα Ασφαλείας Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική με 10 συνολικά Drones.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις