Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Περιοδεία του Ανδρέα Τζουραμάνη σε Ψαροφάϊ και Ακρωτηρίου

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Περιοδεία ...

Συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό του Κ. Καρπέτα, Ανδρέας Τζουραμάνης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις καθημερινές του επαφές με τους πολίτες.

"Το πρωί της Πέμπτης ο κ. Τζουραμάνης περιόδευσε στην περιοχή του Ψαροφαΐου και στην αγορά της Ακρωτηρίου, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες, εισπράττοντας τα προβλήματα και τις αγωνίες τους λόγω και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αχαΐας μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας κι αλλαγής, επισημαίνοντας πως «οι πράξεις και οι επιλογές μας καθορίζουν το παρόν και το μέλλον μας. Η Δυτική Ελλάδα παραμένει ο ‘φτωχός συγγενής’ και η Αχαΐα στερείται το δικαίωμα στην ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη. Οι κάλπες της 8ης Οκτωβρίου μπορούν και πρέπει να ανοίξουν το δρόμο στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας. Στους ανθρώπους που με γνώση, σωστό σχεδιασμό, προγραμματισμό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον μπορούν να τα καταφέρουμε. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε, αρκεί να το πιστέψουμε…»" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις