Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Στην Achaia Clauss, στην Κάβα Δανιηλίδος, η Έκθεση «Άμπελος και Οίνος στην Ορθόδοξη Λατρεία και Παράδοση»

Πάτρα: Στην Achaia Clauss, στην Κάβα Δαν...

Η Έκθεση λειτουργεί καθημερινά & σαββατοκύριακο, τις ώρες 11:00-17:00 και θα παραμείνει επισκέψιμη μέχρι 31 Ιανουαρίου 2024

Η Achaia Clauss στο Πετρωτό Πατρών με χαρά ανακοινώνει ότι στη Κάβα Δανιηλίδος, δημιουργήθηκε και λειτουργεί, Έκθεση με τίτλο «Άμπελος και Οίνος στην Ορθόδοξη Λατρεία και Παράδοση».

Σε δώδεκα (12) έγχαρτους πίνακες και σε δύο εικόνες, παρουσιάζεται η σχέση της αμπέλου και του οίνου με την Ορθόδοξη Λατρεία και Παράδοση όπως ενδεικτικά η Άμπελος, η Αληθινή (ο Ιησούς Χριστός), ο εν Κανά γάμος, η παραβολή του Καλού Σαμαρείτη, ο Άγιος Τρύφων (προστάτης των αγροτών και αμπελουργών) και η Θεία Ευχαριστία.

Με τη Θεία Ευχαριστία, ο άρτος και ο οίνος, με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος μετατρέπονται-μεταβάλλονται σε «σώμα και αίμα Κυρίου».

Επίσης, από την έκθεση, δεν απουσιάζει ο Ορθόδοξος Ναός του Αγίου Θωμά (ο οποίος βρίσκεται εντός του χώρου της Achaia Clauss) και η Μαυροδάφνη συστατικό στοιχείο της Θείας Κοινωνίας. 

Η Έκθεση λειτουργεί καθημερινά (και σαββατοκύριακο), ώρες 11:00’-17:00’ ενώ θα παραμείνει επισκέψιμη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2024.

Είσοδος δωρεάν.

Η Achaia Clauss κουβαλά μεγάλη ιστορία από το 1861.

162 Χρόνια Οινοποιεί.

Τηλ.: 2610580106.

www.cavaclauss.gr και www.achaiaclauss.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture