Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

ΙΟΠ: Συμμετοχή του σκάφους BIDOURIK σε αγώνες του Σαρωνικού

ΙΟΠ: Συμμετοχή του σκάφους BIDOURIK σε α...

Οι συμμετοχές του σκάφους

Μετά την επιτυχία του πρωταθλητή στη γενική κατάταξη στο Ράλι Ιονίου 2023, το πατρινό σκάφος Bidourik του Ι.Ο.Πατρών μεταφέρθηκε στον Σαρωνικό για να συμμετάσχει στους αγώνες των ομίλων του Σαρωνικού συμμετέχοντας σε μεγάλους εμβληματικούς αγώνες του κέντρου.
Το σκάφος Bidourik συμμετείχε στους αγώνες:
• ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΙΚΑΒΑΖΗΣ 2023 του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, στις 02/09/2023, τερματίζοντας 6ος στη γενική και 3ος στην κατηγορία του, ένας αγώνας με πολύ μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, από 0 έως 20+ κόμβους, εντός του Φαληρικού όρμου.
• ΚΟΡΦΟΣ 2023 (09-10/09) που διοργάνωσε ο ΝΟΤΚ-Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας, όπου χρειάστηκε να παρθεί η δύσκολη απόφαση να μην ξεκινήσουν τον αγώνα λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούσαν και τις δύο ημέρες.
• ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2023 που διοργάνωσε ο ΙΟΠ ΔΕΗ – ΝΑΟΕΦΚ, στις 16- 17/09/2023, με συνολικά 67 συμμετέχοντες, τερματίζοντας 3ος στη γενική κατηγορία του. Ο πρώτος αγώνας προς το Αγκίστρι ήταν όρτσα, με πολύ ελαφρύ αέρα (05-10 κόμβοι). Ο αγώνας της επιστροφής ήταν και πάλι όρτσα αλλά ένα μέτριο αεράκι (12-22 κόμβοι) που αυξανόταν σταδιακά καθώς τα σκάφη πλησίαζαν στον Πειραιά.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports