Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Ν. Φαρμάκης: «Διαρκής προσπάθεια για τη βελτίωση των υποδομών Υγείας στη Δυτ. Ελλάδα»

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επισκέφθηκε...

Ο κ. Φαρμάκης συνομίλησε με τη διοίκηση & το προσωπικό του νοσοκομείου - Είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί για τη λειτουργικότητα των νέων σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων & του ξενοδοχειακού εξοπλισμού

Το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και αρμόδιο για θέματα υγείας Χαράλαμπο Μπονάνο, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Φαρμάκης συνομίλησε με τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί για τη λειτουργικότητα των νέων σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων, αλλά και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, με τον οποίο ενίσχυσε το νοσηλευτικό ίδρυμα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

«Η ενίσχυση των δημοσίων δομών υγείας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες  αποτελεί διαχρονική προτεραιότητά μας και αυτό αποδεικνύεται από τις διαρκείς προσπάθειες αναβάθμισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και όχι μόνο κατά την επείγουσα φάση της πανδημίας. Κοινός στόχος είναι η παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους πολίτες και αυτός είναι ένας αγώνας διαρκείας…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Ν. Φαρμάκης και ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη διαρκή προσπάθεια και την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Από την πλευρά του ο διοικητής του ΠΓΝΠ Δημήτρης Μπάκος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη για την συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία, επισημαίνοντας ότι υπήρξε ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας και συστηματική ανταπόκριση σε ζητήματα ενίσχυσης του νοσοκομείου.

Στη συνάντηση εργασίας όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν ακόμη ο Αναπληρωτής Διοικητής  ΠΠΝΠ Ανδρέας Μαζαράκης, οι διευθυντές των κλινικών Περικλής Νταβλούρος -Καθηγητής Καρδιολογίας, Νικόλαος Χαροκόπος -Καθηγητή -Δ/ντής ΚΘΧ Κλινικής,  Βασίλης Κοζομπόλης - Καθηγητή Οφθαλμολογίας, Βασίλης Δανιηλίδης - Καθηγητή ΩΡΛ,  Μάρκος Μαραγκός - Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου και Νικόλας Ηλιόπουλος - Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις