Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με σκάφη τύπου j 24 ο Πρόεδρος του ΙΟΠ Κ. Καλογερόπουλος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με σκάφη τύπου ...

Η Τακτική Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 21-10-2023

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου j 24 βρέθηκε ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του ο ΙΟΠ, αναφέρει:  "Θα μπορούσε να είναι ένα καλό παράδειγμα υποδειγματικής συνέργιας και εξωστρεφούς διαφήμισης και προβολής του αθλητικού τουρισμού, όχι της πόλης μας αλλά της χώρας μας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου J24 που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη από τον Ν.Ο.Θ., εάν δεν αποτελεί ένα γεγονός το οποίο μάλλον θα πρέπει να μας προβληματίσει.
Στην συνάντηση του προέδρου του Ι.Ο.Πατρών, Κωνσταντίνου Καλογερόπουλου μετά από 4 χρόνια με τον Αμερικανό πρόεδρο της Διεθνούς κλάσης J24 Christopher Howell, ο κ.Howell αιφνιδίασε τον συνομιλητή του λέγοντας μεταξύ άλλων: "Xαιρόμαστε που σας ξανασυναντάμε διότι, εάν αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη το οφείλουμε στην πολύ καλή διοργάνωση και φιλοξενία που είχαμε στην Πάτρα το 2019»!
Η δήλωσή του έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που οι άνθρωποι του Ι.Ο.Π. γνώριζαν από καιρό, ότι η Διεθνής κλάση είχε δείξει ενδιαφέρον για την ανάθεση ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος στην Πάτρα και λόγω αδυναμίας του Ομίλου της Πάτρας να ανταποκριθεί λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων η κλάση επέλεξε την Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports