Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Aντίδραση για το κλείσιμο τραπεζικών υποκαταστημάτων

Πάτρα: Aντίδραση για το κλείσιμο τραπεζι...

Τι λέει για την Εθνική στην πλατεία Γεωργίου

Τη διαφωνία του με το κλείσιμο τραπεζικών υπιοκαταστημάτων στην Πάτρα εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Έντονες αντιδράσεις από τον εµπορικό κόσµο, αλλά και τους χιλιάδες συναλλασσόµενους προκαλεί η απόφαση της κεντρικής διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, για κλείσιμο του καταστήματος λιανικής στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας και μετατροπής του σε γραφείο εξυπηρέτησης αποκλειστικά μεγάλων πελατών.

Το κατάστηµα εξυπηρετούσε εκτός των άλλων ευάλωτες κατηγορίες συµπολιτών (υπέργηρους, άτοµα µε ειδικές ανάγκες κ.λπ), οι οποίοι είχαν εύκολη πρόσβαση, λόγω της πλατείας.

Να σηµειωθεί ότι το νέο πλήγµα για τους συναλλασσόµενους έρχεται να προστεθεί στο λουκέτο που µπήκε σε άλλα υποκαταστήµατα της «Εθνικής» σε νευραλγικά σηµεία της Πάτρας όπως Zαΐµη και Μαιζώνος, πλατεία Βουδ, Ζαρουχλέικα, Πλατεία Οµονοίας, Ρίου κ.λπ.

Ο ΕΕΣΠ δηλώνει την πλήρη αντίθεση του στο κλείσιμο τραπεζικών καταστημάτων και ζητάει έστω και τώρα να ανακληθεί η απόφαση της μετατροπής του  κεντρικού καταστήματος στην πλ Γεωργίου".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις