Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία – Καρδίτσα: «Είμαστε 250 άτομα στην Μαραθέα στις ταράτσες μας χωρίς νερό και φαγητό επί δύο μέρες»

Πλημμύρες και καταστροφές στο νομό Καρδί...

Πλημμύρες και καταστροφές στο νομό Καρδίτσας. 2η μέρα. Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Δείτε εικόνες

Μπορεί πλέον στην Μαγνησία, την Καρδίτσα και σε άλλες πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας να μην βρέχει όπως τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο η κατάσταση είναι ακόμα δραματική για πολλούς κατοίκους των δήμων και των κοινοτήτων της περιοχής.  

«Είμαστε 250 άτομα στην Μαραθέα Καρδίτσας στις ταράτσες μας χωρίς νερό και φαγητό επί  δύο μέρες», λέει στο newsit.gr η κα Αθανασία, κάτοικος του χωριού.

«Έχει πλημμυρίσει το ισόγειό μας και ανεβήκαμε πάνω στην ταράτσα. Φανταστείτε εδώ και δύο μέρες δεν έχουμε πόσιμο νερό και φαγητό. Έχει κοπεί το νερό σε όλα τα χωριά στον δήμο Παλαμά. Η μητέρα με τον πατέρα μου μένουν και εκείνοι –ευτυχώς- σε διώροφο σπίτι και κάτω στο ισόγειο έχει πλημμυρίσει και έχουν ανέβει πάνω», λέει περιγράφοντας την κατάσταση απελπισίας.

Και συμπληρώνει: «Έτσι είναι όλο το χωριό. Είμαστε συνολικά 250 άτομα και απλά περιμένουμε. Δεν περνάει ο δρόμος για να έρθει κάποιος, μόνο με βάρκα μπορεί να μας πάει κάποιος. Χθες μας είχαν πει ότι ξεκινούσε ο στρατός να έρθει να μας βοηθήσει και ότι θα ερχόταν εδώ στην Μαραθέα στις 6.30 το πρωί. Αλλά ακόμα κανένας δεν έχει φανεί. Δεν ξέρω τί θα κάνουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις