Χτύπησε μέσα σε λεωφορείο
H πρόεδρος του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Σταυρούλα Παναγοπούλου-Νικολάου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα, στη διασταύρωση των οδών Ζακύνθου και Πέντε Πηγαδίων.
Η κ. Νικολάου χθες το πρωί, βρισκόταν μέσα σε αστικό λεωφορείο, όταν αυτό συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με άλλο όχημα. Από τη σύγκρουση, η ίδια έχασε την ισορροπία της, έπεσε και χτύπησε στο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων.
Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, καθώς αισθανόταν έντονους πόνους στο θώρακα και στα πλευρά.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












