Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμαρχος Καλαμάτας: Έστειλε κατά λάθος δύο μηνύματα με… πασχαλινές ευχές μέσα σε λίγες ώρες

Δήμαρχος Καλαμάτας: Έστειλε κατά λάθος δ...

«O δαίμων των sms» ξαναχτύπησε

Δύο μηνύματα με… πασχαλινές ευχές έστειλε κατά λάθος μέσα σε λίγες ώρες ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, σε πολίτες του δήμου του, με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής.

Η αρχή έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι πολίτες έλαβαν sms στα κινητά τους από τον Δήμαρχο Καλαμάτας. Αντί για πρόσκληση στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου, τους ευχόταν «καλή Ανάσταση, χαρούμενη Λαμπρή».

Ο ίδιος, με ανάρτησή του στο Facebook, αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ αποδίδοντας το λάθος στον δαίμονα των sms.

«O δαίμων των sms, χτύπησε το σύστημά μας και σε πολλούς φίλους αντί για πρόσκληση για τη σημερινή μας εκδήλωση, των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου και της παρουσίασης προγράμματος και υποψηφίων, έστειλε ευχές για… καλό Πάσχα. Ζητάμε συγγνώμη. Σας περιμένουμε απόψε στις 8 στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού», έγραψε ο Θανάσης Βασιλόπουλος στα social media.

Το ίδιο λάθος όμως φαίνεται πως έγινε ξανά το πρωί της Δευτέρας, όπως επισημαίνει χρήστης του Twitter. Παρόμοιο… πασχαλινό μήνυμα εστάλη στα κινητά των πολιτών και το πρωί της Δευτέρας (28/8).

Πηγή:enikos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις