Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βούλα: Έτσι έγινε το τροχαίο με νεκρό τον 20χρονο οδηγό- «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο

Βούλα: Έτσι έγινε το τροχαίο με νεκρό το...

«Σμπαράλια» το μοιραίο αυτοκίνητο

Σε μία άμορφη μάζα σιδερικών… μετατράπηκε το αυτοκίνητο που «καρφώθηκε» σε δέντρο μπροστά στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, τα ξημερώματα της Δευτέρας (28.08.23).

Αποτέλεσμα του σοκαριστικού τροχαίου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος ήταν να βρει τραγικό θάνατο ο μόλις 20χρονος οδηγός και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά η επίσης 20χρονη συνοδηγός.

Οι παρακάτω φωτογραφίες από το τροχαίο στη Βούλα είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας, με την οποία συγκρούστηκε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί. Το μοιραίο αυτοκίνητο έγινε «σμπαράλια» με τον οδηγό του να ξεψυχά στην άσφαλτο και την συνοδηγό να χαροπαλεύει στην εντατική.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο που κινούνταν στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, εξετράπη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, από την πορεία του και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο, στο ύψος του πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Το αυτοκίνητο βγήκε από το οδόστρωμα και σύρθηκε μέχρι τις ράγες του Τραμ, έχοντας μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της πυροσβεστικής με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες που απεγκλώβισαν με τη χρήση διασωστικής σειράς τους δύο 20χρονους χωρίς τις αισθήσεις τους.
 Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη η συνοδηγός του μοιραίου οχήματος.

Η σορός του άτυχου οδηγού αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις