Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Για 8η φορά πρωταθλητής Ελλάδας ο Χρήστος Τσερεντζούλιας

Για 8η φορά πρωταθλητής Ελλάδας ο Χρήστο...

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας

Για 8η φορά ο αιγιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Τσερεντζούλιας, στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, αγωνιζόμενος με τον ΠΑΟ.

Και μίλησε για την ειτυχία του:

Διαβάστε στο sportin.gr

 

- Πως νιώθεις που ακόμη μια χρόνια κατέκτησες το τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας; Για 8η φορά;
"Νιώθω πολύ χαρούμενος που στα 39 μου αντέχω και ανταγωνίζομαι τη νέα γενιά των πρωταθλητών. Φέτος ήταν μια περίεργη χρονιά και για εμένα καθώς είχα τραυματισμούς αλλά και για τους συναθλητές μου -που αντιμετώπισαν διαφορά προβλήματα. Η εμπειρία όμως θα έλεγα - επικράτησε των νιάτων- καθώς οι αντίπαλοι μας στον τελικό απαρτίζεται από τη νέα γενιά του σπριντ".

- Πως καταφέρνεις και προπονείσαι στο υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού στα 39 σου και εργαζόμενος 8ωρο σε γυμναστήρια;
"Αυτό είναι κάτι που απορώ και εγώ μερικές φορές. Δεν είναι εύκολο και ειλικρινά πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να λέει - «γιατί δεν κάθεσαι σπιτάκι σου, τι έχεις να αποδείξεις ακόμα ;» κάθε φορά που ξεπερνάω τα όρια μου και νιώθω κουρασμένος για μέρες. Αλλά όλα αυτά ξεχνιούνται κατά κάποιο μαγικό τρόπο μόλις ανεβαίνεις στο βάθρο".

- Τώρα αποφάσισες να κατέβεις σε ένα διαφορετικό αγώνα, αυτόν της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πως πήρες αυτή την απόφαση;
"Από το 2015 που αποφάσισα να αφήσω την Αθήνα, μετά από 11 χρόνια ζωής εκεί είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να βοηθήσω να αναπτυχθεί ο αθλητισμός στην Αιγιάλεια. Γνωρίζοντας και προσωπικά το δήμαρχο κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο αλλά και την ομάδα του, διέκρινα το πάθος του να παράξει έργο. Ήδη έχουν γίνει κινήσεις εκσυγχρονισμού αθλητικών χωρών και καλής συνεργασίας με τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας και για αυτό συντάχθηκα μαζί του με τον συνδυασμό Αιγιάλεια τώρα. Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο ολόκληρης της Αιγιάλειας καθώς θέλω να προσφέρω στην ανάπτυξη όλων των αθλητικών χώρων και στην πιο άμεση συνεργασία με όλους τους αθλητικούς φορείς- σωματείων της περιοχής. Στόχος είναι να αυξήσουμε τον κόσμο που αθλείται με βοήθεια στα αθλητικά σωματεία αλλά και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων. Αυτό θα έχει ως συνέπεια περισσότεροι νέοι να στραφούν προς τον αθλητισμό που θα φέρει μια πιο υγιής γενιά (καθώς το πρόβλημα παιδικής παχυσαρκίας στην Ελλάδα είναι έντονο) αλλά και περισσότερους πρωταθλητές στην Αιγιάλεια".

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports