Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μιχ. Κατσουρής: Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα

Μιχ. Κατσουρής: Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδ...

Ο Έλληνας οπαδός συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή του Γκύζη

Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Ο Έλληνας οπαδός συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή του Γκύζη και αυτή την ώρα διεξάγεται κατ’ οίκον έρευνα ενώ φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στο παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμπλοκή σε διάφορα οπαδικά επεισόδια.

Το συγκεκριμένο άτομο έχει πλούσιο παρελθόν οπαδικής βίας. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε τραυματιστεί μαζί με έναν ακόμη οπαδό του Παναθηναϊκού μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ίδιας ομάδας στην οδό Δέγλερη έξω από το Πρωτοδικείο κατά την διάρκεια εκδίκασης του περιστατικού των πυροβολισμών στην Λ. Αλεξάνδρας.

 Μετά την σύλληψή του βρίσκεται σε εξέλιξη και κατ’ οίκον έρευνα των Αστυνομικών στο σπίτι του στο Γκύζη, μήπως βρεθούν περαιτέρω ενοχοποιητικά στοιχεία για τον ίδιο ή και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα με το περιστατικό της Νέα Φιλαδέλφειας.

Oι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Διαβάστε στο sportin.gr 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις