Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Φιλαδέλφεια: Το βίντεο που «κάρφωσε» τον οπαδό για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Νέα Φιλαδέλφεια: Το βίντεο που «κάρφωσε»...

Στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα - Πληροφορίες και για νέα εντάλματα σύλληψης εντός της ημέρας

Ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή βγήκε αργά το βράδυ της Πέμπτης για ακόμα ένα άτομο, που συμμετείχε στην επιδρομή των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Επιπλέον, ασφαλείς πηγές αναφέρουν πως είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί στο συγκεκριμένο υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Διαβάστε στο sportin.gr

Δείτε το βίντεο που «πρόδωσε» τον οπαδό

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους χούλιγκαν που διαφεύγουν της σύλληψης.

Σημειώνεται πως δεν έχει εκδοθεί ακόμα ένταλμα σύλληψης για τον οπαδό που είχε κάνει αναρτήσεις για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με βαρείς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ αλλά και τον Μιχάλη Κατσούρη. Το όνομα του εν λόγω χούλιγκαν περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για την επίθεση έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναφορικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, σε εξέλιξη, βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών.

Από την ανάλυση των στοιχείων στα εργαστήρια φέρεται, μέχρι στιγμής, να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις