Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Αρεσαν Ζουρνατζής και Πετρίτση στο Ευρωπαϊκό πυγμαχίας Παμπαίδων

Αρεσαν Ζουρνατζής και Πετρίτση στο Ευρωπ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Η σκυτάλη σε Σδούγα και Γκολφινοπούλου

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της «υποχρεώσεις» η Εθνική μας Ομάδα πυγμαχίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  Παμπαίδων - Παγκορασίδων που διεξάγεται στην Σλοβενία.

Ο Αλέξανδρος Κωνσταντινούδης έχοντας καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να αποσπάσει εύκολα τη νίκη από τον Ιρλανδό Πρωταθλητή Finn Rylee και να είναι ο πρώτος Έλληνας Αθλητής μας που σήκωσε τα γαλανόλευκα γάντια του ψηλά σ αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε στο sportin.gr

Η Παναγιώτα Πετρίτση της Παναχαϊκής αγωνίστηκε με πάθος κόντρα στην Carol Gurciullo, σε έναν αγώνα που δεν κρίθηκε μόνο στις λεπτομέρειες αλλά κυρίως στην άποψη των κριτών που αδιαφορώντας από τις αλλεπάλληλες παρατηρήσεις του διαιτητή στην Ιταλίδα στέρησαν από την Ελληνίδα Αθλήτρια την συνέχειά της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα...

Ο Ελευθέριος Ζουρνατζής της Παναχαϊκής αντιμετώπισε ισάξια το φαβορί της κατηγορίας του τον Άγγλο Yashua Fleming, τα έδωσε όλα μέσα στο ρινγκ και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστικότητά του όσο και την τεχνική του απέναντι σε έναν αντίπαλο που στην χώρα του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα!

"Μπράβο στα παιδιά μας για την μαχητικότητά τους και το αγωνιστικό τους ήθος. Καλή συνέχεια στην Εθνική μας Ομάδα. Πάμε ΔΥΝΑΤΑ", αναφέρεται σε αναοίνωση της ΕΟΠ.

Σειρά έχουν ναν ανέβουν στο ρινγκ οι Γκολφινοπούλου Βασιλική (Παναχαϊκή) και Αγγελική Σδούγα (ΠΥΓΜΗ).

Ειδήσεις τωρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports