Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ για Εθνική Αθηνών - Κορίνθου: "Για άλλη μια φορά ανίκανο το δήθεν επιτελικό κράτος"

ΣΥΡΙΖΑ για Εθνική Αθηνών - Κορίνθου: &qu...

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Την απουσία ενημέρωσης από τις αρμόδιες αρχές προς τους ταξιδιώτες, θέτει ως βασικό ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί επί ώρες στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στρέφει τα "βέλη" του κατά της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας "ανίκανο" το "δήθεν επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη να προλάβει και να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Χιλιάδες οδηγοί και ταξιδιώτες παραμένουν εγκλωβισμένοι για ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών.

Όσο περνούν οι ώρες οι καταγγελίες πληθαίνουν για έλλειψη στοιχειώδους ενημέρωσης.

Όπως όλα δείχνουν η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί για ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η διαδικασία μετάγγισης του εύφλεκτου υλικού από το βυτιοφόρο.

Οι αρχές οφείλουν τουλάχιστον να μεριμνήσουν, έστω και τώρα, για την τακτική ενημέρωση των εγκλωβισμένων και για την παροχή των αναγκαίων ειδών πρώτης ανάγκης, νερού και τροφίμων.

Τα ερωτήματα είναι τεράστια για το πώς δεν αποφεύχθηκε έγκαιρα το μποτιλιάρισμα και η πολύωρη ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες.

Το βέβαιο είναι ότι το δήθεν επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ανίκανο να προλάβει και να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις