Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου: Μαρτυρία Πατρινού οδηγού στο thebest.gr - «7 ώρες ακινητοποιημένοι, μέσα στη ζέστη»

Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου: Μαρτυρία ...
Αντιγόνη Γεωργοπούλου

Την εμπειρία του από την απίστευτη ταλαιπωρία καταθέτει σε ανάρτησή του και ο Κώστας Λογαράς

«Ήμασταν εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου  για 7 ώρες», λέει στο thebest. gr  πατρινός οδηγός Γιώργος Λαμπάρας, ένας από τους χιλιάδες αγανακτισμένους οδηγούς που παρέμειναν ακινητοποιημένοι εδώ και τόσες ώρες στο αδιανόητο μποτιλιάρισμα στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, εξαιτίας της φωτιάς στο βυτιοφόρο, που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (17.08.23)!

Όπως μας αναφέρει τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν στις 1.30 το μεσημέρι και μέχρι πριν από λίγο ξεκίνησαν και πάλι σημειωτόν.

«Επτά ώρες ήμασταν σταματημένοι και μόλις πριν λίγο μας έχουν ρίξει στην Παλαιά εθνική οδό και ερχόμαστε προς Πάτρα σημειωτόν.

Στην περιοχή μυρίζει έντονα υγραέριο. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε είναι από τις εκπομπές στο ραδιόφωνο και από το διαδίκτυο. Νερά άκουσα ότι δώσανε σε κάποια σημεία, εγώ όμως δεν είδα κάτι. Υπάρχουν οικογένειες και μικρά παιδιά, όπως και ηλικιωμένοι. Γενικά υπάρχει μια εικόνα χαμού».

Την δική του εμπειρία από το απίστευτο μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό καταθέτει και ο πατρινός συγγραφέας Κώστας Λογαράς. Σε ανάρτησή του στο facebook γράφει:

"Από τις 2 πάρα 20 ως τις 6.30 το απόγευμα βολοδέρνουμε άπειρα αυτοκίνητα από την Ελευσίνα στα Μέγαρα και αντιστρόφως. Με βήμα σημειωτόν. Τροχονόμοι άφαντοι . Κι όταν έχουμε διασχίσει τα Μέγαρα με τα χίλια ζόρια, μάς ξαναστέλνουν μέσα από άπειρα στενά πάλι προς την Αθήνα. Κατουριέμαι πάνω μου και επί 5 ώρες τέτοια οδήγηση τελειώνει κι η βενζίνα. Μια τραγωδία. Πιο οδυνηρή κι από τη Μήδεια του Καστορφ".

Όλα ξεκίνησαν μετά τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε βυτιοφόρο που μετέφερε 7,2 τόνους υγραέριο λίγο πριν πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας.

Πριν από λίγα λεπτά, όπως έγινε γνωστό, άνοιξε το ρεύμα προς Κόρινθο στην παλιά Εθνική οδό. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις