Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Η ταινία "Gran Turismo" στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Η ταινία "Gran Turismo" στα Op...

Βασισμένη σε απίστευτη, αληθινή ιστορία

Απο σήμερα παίζεται στις Ελληνικές αίθουσες και στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε η ταινία «Gran Turismo», σε διανομή της Feelgood.

H ταινία είναι βασισμένη στην απίστευτη αληθινή ιστορία μιας ομάδας αουτσάιντερ– ένας σκληρά εργαζόμενος gamer (στο ρόλο ο 28χρονος Archie Madekwe), ένας πρώην οδηγός αγώνων (ο 48χρονος David Harbour που εικονίζεται & στην κεντρική φωτ.), και ένας ιδεαλιστής παράγοντας του μηχανοκίνητου αθλητισμού (τον υποδύεται ο 46χρονος σταρ Orlando Bloom). Οι τρεις τους μαζί ρισκάρουν τα πάντα για να διακριθούν στο πιο επίλεκτο άθλημα στον κόσμο.

Η ταινία «Gran Turismo» διάρκειας 134 λεπτών, είναι μια συγκλονιστική, συναρπαστική, γεμάτη δράση ιστορία που αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν είσαι γεννημένος για κάτι..

Σκηνοθεσία: Neill Blomkamp.

Ο 43χρονος Καναδο-νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Neill Blomkamp είναι κυρίως γνωστός για το φιλμ επιστημονικής φαντασίας "District 9" του 2009, για το οποίο μάλιστα έλαβε και υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

Επίσης το 2013 σκηνοθέτησε την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Elysium» με τον Ματ Ντέιμον.

Στο «Gran Turismo» πρωταγωνιστούν οι: Orlando Bloom, David Harbour, Archie Madekwe, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner, ο Djimon Hounsou, κ.α.

Η ταινία είναι βασισμένη στο video game των PLAYSTATION STUDIOS.

Ο Άγγλος ηθοποιός Archie Uchena Madekwe ψηφίστηκε το 2017 Screen International Star του αύριο και είναι κυρίως γνωστός για τους ρόλους του στη σειρά του Apple TV+ «See» (2019–2022) και για την εμφάνιση του στο φιλμ τρόμου «Midsommar» το 2019.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil