Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Κυκλοφορεί το 4ο βιβλίο του Μπάμπη Ζαννιά

Κυκλοφορεί το 4ο βιβλίο του Μπάμπη Ζαννιά

Η ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ορχομενού

Το 4ο βιβλίο του θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Μπάμπης Ζαννιάς στη γενέτειρά του, στον Ορχομενό, στις 27 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη στις 19:30 στον πολυχώρο Small.

«Θεωρούσα χρέος και υποχρέωση να καταγράψω την ιστορία της αγαπημένης ποδοσφαιρικής ομάδας Αθλητική Ένωση Ορχομενού, την ΑΕΟ όπως την γνωρίζουν όλοι.
Παράλληλα καταγράφεται η ιστορία του κλασικού αθλητισμού στον Ορχομενό που εκφράζεται, κυρίως, μέσα από τους Πανορχομένιους Αγώνες Στίβου αλλά και η κοινωνική διάσταση και προσφορά ανθρώπων του Αθλητισμού στον γενέθλιο τόπο μου
Το χρέος και η υποχρέωση στη συνέχεια έγιναν θέλω και πρέπει που ήταν ένα τεράστιο βάρος και κουβαλούσα για πολλά χρόνια μέχρι την πραγματοποίησή του.
Το επιστέγασμα της χρονοβόρας έρευνας και πολυποίκιλης προσπάθειας ήρθε με την έκδοση αυτού του βιβλίου», ανέφερε ο ίδιος, γνωστός για την ενασχόλησή του με τον κλασικό αθλητισμό (και όχι μόνο).

Διαβάστε στο sportin.gr

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΑΝΝΙΑΣ

Ο Μπάμπης (Χαράλαμπος) Ζαννιάς γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας, την πρωτεύουσα της Κωπαΐδας, όπως συνηθίζει να λέει. Εκεί τελείωσε το Γυμνάσιο (6τάξιο τότε) και έφυγε για σπουδές στην Αθήνα. Μέχρι τότε έκανε αθλητισμό ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του έπαιξε ποδόσφαιρο στην Α.Ε.Ορχομενού. Παράλληλα, αγωνιζόταν στο βόλεϊ και στον στίβο. Ασχολήθηκε με το άλμα εις μήκος και το άλμα τριπλούν -με καλύτερες επιδόσεις 5,87 μ. και 13,94 μ. αντιστοίχως, σε ηλικία μόλις 16 ετών- κερδίζοντας μετάλλια σε σχολικούς, τοπικούς και διασυλλογικούς αγώνες. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του σταμάτησε τον αθλητισμό. Τελείωσε δύο Σχολές Δημοσιογραφίας: της Ένωσης Συντακτών Σπύρου Μελά και τη Δέλτα. Αιώνιος φοιτητής του Παντείου Πανεπιστημίου, αφού ποτέ δεν πήρε πτυχίο διότι το εγκατέλειψε στο Β'' έτος. Υπήρξε ανταποκριτής στην αθλητική εφημερίδα "Φως των Σπορ", σε τοπικές και άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ίδρυσε την "Ανεξάρτητη" -15νθήμερη εφημερίδα- που κυκλοφορούσε στον Νομό Βοιωτίας. Το 1982 σταμάτησε την την κυκλοφορία της "Ανεξάρτητης" και εξέδωσε τη "Δημοκρατική της Βοιωτίας". Στη συνέχεια την εγκατέλειψε για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας, επανήλθε στην Αθήνα και εργάστηκε σε ημερήσιες πολιτικές εφημερίδες ως ελεύθερος ρεπόρτερ. Από το 1984 μέχρι σήμερα εργάζεται στον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) ως υπεύθυνος Τύπου. Έχει εργαστεί σε όλες τις μεγάλες αθλητικές οργανώσεις. Σχεδίασε και υλοποίησε το 1997 την ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports