Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά στη Χαβάη: Δεν πήγαν στη Ρόδο λόγω της πυρκαγιάς και βρέθηκαν πυρόπληκτοι στη νήσο Μάουι

Φωτιά στη Χαβάη: Δεν πήγαν στη Ρόδο λόγω...

Η αδιανόητη ιστορία 2 τουριστών

Δραματική είναι η κατάσταση στη νήσο Μάουι, στη Χαβάη των ΗΠΑ, όπου οι γιγαντιαίες φωτιές προκάλεσαν το θάνατο 36 συνολικά ατόμων, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό.

Ένα ζευγάρι Καναδών επέλεξε το Μάουι για τις διακοπές του, αν και ο αρχικός τους προορισμός ήταν η Ρόδος, την περίοδο που το νησί καιγόταν.

Στη νήσο Μάουι, στη Χαβάη των ΗΠΑ, το νησιωτικό σύμπλεγμα έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπου πολλοί κάτοικοι και τουρίστες έτρεξαν στη θάλασσα για να γλιτώσουν από τις φωτιές που μαίνονται ανεξέλεγκτες.

Ένα ζευγάρι Καναδών επέλεξε το Μάουι για τις διακοπές του αν και ο αρχικός προορισμός τους ήταν η Ρόδος. Βλέποντας, όμως, τις μεγάλες πυρκαγιές που είχαν ξεσπάει στο «Νησί των Ιπποτών», άλλαξαν τα πλάνα τους και επέλεξαν τη Χαβάη…

Δεν μπορούσαν, ωστόσο, να φανταστούν ότι ο εφιάλτης θα ζωντάνευε στο Μάουι, από όπου αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν λόγω της πύρινης λαίλαπας που έχει κατακάψει την περιοχή.

«Ήταν να πάμε στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, αλλά υπήρχαν πολλές πυρκαγιές. Κι έτσι δεν πήγαμε στην Ελλάδα λόγω των πυρκαγιών και ήρθαμε εδώ που υπάρχουν πάλι πυρκαγιές», είπε ο Μάικ Μάγκι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις