Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προκαλούν οι Κροάτες χούλιγκαν: "Έχουμε επτά μαχαιρωμένους, σταματήστε το λιντσάρισμα"

Προκαλούν οι Κροάτες χούλιγκαν: "Έχ...

Η προκλητική, πρώτη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών Bad Blue Boys της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Την ώρα που οι 105 Κροάτες χούλιγκαν, που έχουν συλληφθεί για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ετοιμάζονται την Παρασκευή να περάσουν ανά ομάδες το κατώφλι του εισαγγελέα για να απολογηθούν για τα αιματηρά επεισόδια και τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, τα "αδέρφια" στην πατρίδα τους επιχειρούν να "χτίσουν" προφίλ θύματος.

Στην πρώτη ανακοίνωσή τους μετά την καταδρομική επίθεση, οι Bad Blue Boys προκαλούν, ρίχνοντας τις ευθύνες τόσο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και στην ελληνική αστυνομία, η οποία "σκηνοθέτησε" το περιστατικό, όπως αναφέρουν και τονίζουν τους τραυματισμούς των μελών τους.

Καλούν τα κροατικά ΜΜΕ και τους πολίτες της χώρας να σταματήσουν το λιντσάρισμα των συλληφθέντων και καταλήγουν με το εξοργιστικό και παράλληλα ειρωνικό βάσει της κατάληξης της επίθεσης "μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για τον εντυπωσιασμό".

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Bad Blue Boys
"Αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε μετά το πρωτοφανές λιντσάρισμα των Bad Blue Boys στην Αθήνα, το οποίο ξεκίνησε από τα ελληνικά ΜΜΕ και το κοινό τους. Δυστυχώς σε όλα αυτά συμμετέχει και ένα μεγάλο μέρος του κροατικού κοινού και των ΜΜΕ. Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία αποδέχονται τα κροατικά ΜΜΕ το γεγονός ότι τα μέλη μας φέρουν την ευθύνη για την τραγωδία που συνέβη χωρίς καμία απόδειξη, ούτε μπορεί να υπάρξει, όπως θα δείξει σύντομα ο χρόνος.

Υπάρχει μόνο μια δήθεν «έρευνα» από τη συμβιβασμένη ελληνική αστυνομία, της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να σκηνοθετήσει στη συνέχεια ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η επαίσχυντη χειρονομία της χρήσης μαχαιριού σε μια σύγκρουση οπαδών θα αποδίδεται στους Κροάτες για να ικανοποιηθούν το αιμοδιψές κοινό, τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτική. Την ίδια ώρα, επτά αδέρφια μας που βρίσκονται στην Αθήνα τραυματίστηκαν από τη χρήση μαχαιριών.

Τρεις τραυματίστηκαν από φωτοβολίδες και ένα μέλος της ομάδας μας δέχθηκε έως και επτά (7!) μαχαιριές. Υπάρχει κάποιος στην Κροατία για τον οποίο αυτά που αναφέρουμε διαταράσσουν το αφήγημα σύμφωνα με την οποία οι Bad Blue Boys ευθύνονται για όλα;

Απευθύνουμε έκκληση σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και το κοινό της Κροατίας: Σταματήστε αυτό το λιντσάρισμα που έχεις ως στόχο εκατό Κροάτες πολίτες και μην συμμετέχετε σε αυτό! Μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για τον εντυπωσιασμό!".

 

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις