Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Τεράστια νίκη η Εθνική, 11-9 τη Σερβία, ολοταχώς για πρωτιά κόντρα στην Ιταλία

Τεράστια νίκη η Εθνική, 11-9 τη Σερβία, ...

Δυο Πατρινοί στις τάξεις της, Σπύρος Λυκούδης και Χρήστος Μαυριόπουλος

Παθιασμένη η Εθνική Εφήβων Κ17, πέτυχε μια τεράστια και παλικαρίσια νίκη επί της Σερβίας, με 11-9, στον δεύτερο αγώνα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο της Μανίσα, το μεσημέρι της Τετάρτης (9/8) και έκανε το 2/2 στον Β’ Όμιλο της διοργάνωσης, έχοντας δυο Πατρινούς στις τάξεις της, τον Σπύρο Λυκούδη (4 γκολ ηδη) και τον τερματοφύλακα Χρήστο Μαυριόπουλο.

Έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που αντιμετωπίζει αύριο Πέμπτη (10/8) στις 19:30 την Ιταλία, πάει ολοταχώς πλέον για την πρωτιά στο σγκεκριμένο γκρουπ, ενώ φαίνεται ότι σιγούρεψε από σήμερα την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα (περνούν και οι δύο πρώτοι του συγκεκριμένου Ομίλου).

Ήταν ένα ματς - ντέρμπι, με συγκλονιστική εξέλιξη και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, αυτό με τη Σερβία. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα βρέθηκε να χάνει και με 6-4, λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς, διατήρησε την συγκέντρωσή της και πέρασε μπροστά στο σκορ με αυτοπεποίθηση.

Η ελληνική αρμάδα προηγήθηκε 7-6 και 8-7, αλλά οι Σέρβοι ισοφάρισαν. Στο 4:48 πριν από τη λήξη, ο Κόκκινος (κορυφαίος με 4 γκολ) έδωσε πνοή στην επίθεση με το 9-8, με τον Λασκαρίδη να διαμορφώνει το 10-8 στην κόντρα, ενώ ο τερματοφύλακας Κρατημένος έκανε καθοριστικές αποκρούσεις και κυρίως αυτή σε παίκτη λιγότερο για την Ελλάδα.

Οι Σέρβοι μείωσαν σε 10-9, αλλά στο 2:04 ο Μπέλεσης πήρε το μακρινό σουτ και “ξέρανε” τους αντιπάλους με το τελικό 11-9.

ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 9-11

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 1-3, 2-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Κρατημένος, Σπύρος Λυκούδης 2, Κόκκινος 4, Καρατζάς, Καπράγκος, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης, Μητράκης 1, Ζαχόπουλος, Σιαμάς 1,  Μπέλεσης 1, Γιαννάτος, Χρήστος Μαυριόπουλος.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Σκόρερ Σερβίας: Μποντίρογκα 2, Νοβάκοβιτς 1, Γκλάντοβιτς 3, Μπόσκοβιτς 1, Κρίστιτς 2.

Στον άλλον σημερινό αγώνα του Β' Ομίλου η Ιταλία νίκησε 9-8 την Ολλανδία. Χθες, στην πρώτη αγωνιστική η Σερβία επιβλήθηκε 12-10 επί της Ιταλίας.

Η Βαθμολογία του Β' Ομίλου (2 αγ.): 1. Ελλάδα 6, 2. Σερβία 3, 3. Ιταλία 3, 4. Ολλανδία 0.

 

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΔΙΑ

Με νίκη 12-10 επί της Ολλανδίας ξεκίνησε τους αγώνες της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων Κ17, την Τρίτη (8/8) το μεσημέρι, στη Μανίσα της Τουρκίας.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, αφού είχε επιβάλει απόλυτα τον ρυθμό του στα τρία πρώτα οκτάλεπτα και είχε προηγηθεί με 11-4, στο τέλος του τρίτου και 12-5 στις αρχές του τέταρτου. Στα τελευταία λεπτά, όμως, χαλάρωσε και οι Ολλανδοί με ένα σερί 5-0 μείωσαν στο τελικό 12-10.
ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ 12-10
Οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 2-1, 1-6.
ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Κρατημένος, Λυκούδης 2, Κόκκινος 4, Καρατζάς, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 1, Ζερβουδάκης 2, Μαραγκουδάκης, Ζαχόπουλος 1, Σιαμάς, Μπέλεσης 1, Γιαννάτος, Μαυριόπουλος.

 

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports