Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πάτρα: Βόλεϊ, Πινγκ Πονγκ, Γυμναστική και Επιτραπέζια τα αθλήματα που θα στεγαστούν στο Αθλητικό Κέντρο ΑΣΟ

Πάτρα: Βόλεϊ, Πινγκ Πονγκ, Γυμναστική κα...

Δείτε ΦΩΤΟ

Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, το πρωί, πραγματοποιήθηκε, στο εργοτάξιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού κέντρου ΑΣΟ, προγραμματισμένη σύσκεψη – αυτοψία του  Αντιδήμαρχου Παιδείας & Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου, Νίκο Μωραΐτη και άλλων υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Πατρέων κι εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν να οριστικοποιηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα αναπτυχθούν στο τμήμα  του Αθλητικού Κέντρου, συνολικής έκτασης 1.600 τ.μ. η οποία είναι χωρισμένη, από κατασκευής του κτιρίου, σε τέσσερις ισομεγέθεις χώρους που οριοθετούνται από κολώνες κι έχουν  ελάχιστο ύψος πάνω από 5 μ., που αποτελεί προϋπόθεση προπονητηρίου αθλοπαιδιών.

Με βάση τις δεδομένες διαστάσεις των χώρων δεν χωράει κανονικό γήπεδο μπάσκετ και πολύ περισσότερο χάντμπολ, που έχει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά θα κατασκευαστεί κανονικό προπονητήριο βόλεϊ και γήπεδο μπάσκετ μικρότερων διαστάσεων, που θα καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας μπάσκετ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιτεών. Για το συγκεκριμένο προπονητήριο βόλεϊ επιλέχτηκε ο βόρειος χώρος, ενώ δίπλα ακριβώς θα αναπτυχθεί η Αίθουσα Γυμναστικής και στο νότιο  χώρο θα αναπτυχθούν το Προπονητικό Κέντρο Πινγκ Πονγκ, αποδυτήρια, γραφεία, αποθήκες και τουαλέτες.

Διαβάστε στο sportin.gr

Παράλληλα θα εξεταστεί  η δυνατότητα ανάπτυξης μίας αίθουσας για τα επιτραπέζια αθλήματα σε ένα από τα δύο κτίρια, που είναι παράπλευρα του ψηλοτάβανου τμήματος του κτιρίου, το οποίο θα γίνει εκθεσιακός χώρος.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Αντιδήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα συνεχίσουμε με συνέπεια το δημιουργικό μας έργο στον αθλητισμό  και παράλληλα, μαζί με τους αθλητικούς και άλλους φορείς της πόλης, θα διεκδικούμε σταθερά και δυναμικά από το κράτος όσα μας ανήκουν και όσα μας αξίζουν. Το κράτος μας φορολογεί άγρια για να μας ανταποδίδει κοινωνικές υπηρεσίες, αλλά δεν το κάνει και κλέβει τα λεφτά μας για να γεμίζει το πουγκί των κατόχων του πλούτου. Οι προσπάθειες των κάθε λογής κυβερνητικών, συστημικών “παπαγάλων” να απαλλάξουν το κράτος από τις ευθύνες του και να τις μεταθέσουν αλλού δεν ξεγελούν τον πατραϊκό λαό. Αιχμές των διεκδικήσεων μας είναι το Αθλητικό Κέντρο Αγυιάς, του Τόφαλος και το Κλειστό Γυμναστήριο ΑμεΑ στο Ρίο. Το κλειστό προπονητήριο Βόλεϊ στον ΑΣΟ μαζί με τα τρία (3) κλειστά σχολικά προπονητήρια που ανακατασκευάζουμε θα δώσουν μεγάλη ανάσα στο τοπικό βόλεϊ». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports