Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πρωταθλητής ο Τσιτσιπάς στο Μεξικό

φωτο eurokinissi από παλαιότερη διοργάνωση

φωτο eurokinissi από παλαιότερη διοργάνωση

Σήκωσε τη δέκατη κούπα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απολαυστικός στον τελικό του Mifel Tennis Open στο Μεξικό, διέλυσε και τον Άλεξ Ντε Μινόρ με 6-3, 6-4 και σήκωσε με συνοπτικές διαδικασίες την κούπα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση ενόψει του US Open.

Πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερό του τουρνουά τη φετινή χρονιά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του για φέτος, φτάνοντας τους δέκα συνολικά στην καριέρα του.

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο.19) αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο στον τελικό, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει ό,τι θέλει και να πανηγυρίζει το 10/10 κόντρα στον Αυστραλό, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αυτός που έκανε πρώτος το μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ, ο Αυστραλός στο αμέσως επόμενο έφερε ξανά την ισορροπία απαντώντας με break (3-2).

Στα επόμενα δύο games οι δύο τενίστες δεν απειλήθηκαν, με τον Έλληνα να βρίσκει ξανά την ευκαιρία για break στο όγδοο game, ξεφεύγοντας με 5-3. Ο Τσιτσιπάς δεν έχασε αυτή τη φορά την ευκαιρία, σέρβιρε και έκανε το 6-3. 

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε και πάλι με μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ο Αυστραλός, όπως και στο πρώτο σετ, έβγαλε αντίδραση και με σκορ στο 3-1 έκανε 3-0 σερί και προηγήθηκε με 4-3.

Στο σερί του Αυστραλού είχε ίδια απάντηση, όμως, από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος με 3-0 games έκλεισε το σετ με 6-4 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στη σεζόν.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports