Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Βασίλης Μίχας: Από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα στη μικρή οθόνη

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Ο Χρήστος από τη "Γη της Ελιάς"

Οι περισσότεροι τον ξέρετε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», όπου ο Βασίλης Μίχας υποδύεται τον Χρήστο.

Κάποιοι ίσως τον απολαύσατε στο Ηρώδειο, με αφορμή την παρουσίαση συλλογής κοσμημάτων γνωστού οίκου μόδας.

Λίγο παλαιότερα ίσως τον είχατε παρακολουθήσει στην παράσταση «Το καινούργιο σπίτι» στο Εθνικό Θέατρο. «Δόξα τω Θεώ έχω δουλίτσα», λέει.

Περπατώντας με τον Βασίλη Μίχα στη Φωκίωνος Νέγρη

Πήραμε, λοιπόν, τους δρόμους για να βρούμε τα σημεία όπου θα κάναμε την φωτογράφηση και κάθε τόσο τον άκουγα να χαιρετά κόσμο. «Μεγάλωσα στην Κυψέλη και εξακολουθώ να μένω εδώ», μου λέει. «Είναι μια γειτονιά που την χαρακτηρίζει η πολυπολιτισμικότητα, μία γειτονιά ζωντανή. Ίσως γι' αυτό άλλες περιοχές μου φαίνονται κάπως "αποστειρωμένες". Η Κυψέλη μοιάζει πιο αυθεντική».

 Τα μαθητικά του χρόνια τα πέρασε στο Σχολικό Συγκρότημα της Γκράβας, το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της χώρας. «Και τα δύο αυτά μέρη έχουν συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό την διαμόρφωση του χαρακτήρα μου. Αν και πολλοί μιλούσαν για την αρνητική της πλευρά, εγώ δεν την είδα ποτέ. Κράτησα το πιο ανθρώπινο κομμάτι της. Άλλωστε, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις».

 Το βρίσκω –ας πούμε– καρμικό το ότι πήγε στη Γκράβα, μιας και η λέξη αποτελεί δάνειο από την αλβανική γλώσσα, όπου ο όρος «gravë» σημαίνει «χαράδρα» (η μαμά του κατάγεται από την Αλβανία).

 Οι δύο αυτοί τόποι, όπως λέει, του έδωσαν στοιχεία που τον βοήθησαν να παραμείνει γειωμένος. «Έχω μία πιο προσγειωμένη αντίληψη για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου. Τα βλέπω για αυτό που είναι. Δεν τα ωραιοποιώ. Δεν φαντασιώνομαι καταστάσεις. Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθώ».

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports