Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξεκίνησε να παίζεται στη χώρα μας ο "Νοέμβρης" με τον Ζαν Ντιζαρντέν

Ξεκίνησε να παίζεται στη χώρα μας ο &quo...

Στις 10/8 θα βγει από την Σπέντζος Φιλμ η Γαλλική κωμωδία με τον Κριστιάν Κλαβιέ, «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»

Πέντε ημέρες στην καρδιά των γαλλικών αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της αναζήτησης των υπόπτων μετά τις επιθέσεις της 13/11/2015 στο Παρίσι, περιγράφει η ταινία με τίτλο «Νοέμβρης» με πρωταγωνιστή τον 51χρονο, βραβευμένο με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για το «The Artist» το 2011, Ζαν Ντιζαρντέν, που έκανε πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 3 Αυγούστου 2023 σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ.

Διάρκεια: 106 λεπτά.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Cédric Jimenez

ΣΕΝΑΡΙΟ: Olivier Demangel, Cédric Jimenez, LB

Παίζουν εκτός του Jean Dujardin, οι Anaïs Demoustier, Sandrine Kiberlain, Jérémie Renier, Lyna Khoudri, Cédric Kahn.

Τον Νοέμβριο του 2015, μια σειρά από θανάσιμες, άνευ προηγουμένου επιθέσεις, μαστίζουν το Παρίσι. Η αντι-τρομοκρατική υπηρεσία, την οποία ηγείται η Ελοΐζ (Σαντρίν Κίμπερλεν) και ο Φρεντ (στο ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ α’ αντρικού ρόλου, Ζαν Ντιζαρντέν), έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές επίπεδο πίεσης: σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, θα πρέπει να βρουν τους υπαίτιους της επίθεσης το συντομότερο δυνατό, πριν ξαναχτυπήσουν, ταξιδεύοντας στην Ευρώπη και εκτός, σε ένα από τα μεγαλύτερα ανθρωποκυνηγητά της ιστορίας.

Το εντυπωσιακό κοινωνικό θρίλερ του σεναριογράφου-σκηνοθέτη Cédric Jimenez, με ένα all-star καστ που περιλαμβάνει τον γοητευτικό και βραβευμένο με Όσκαρ Jean Dujardin, & τους Sandrine Kiberlain, Anaïs Demoustier, Jérémie Renier και Lyna Khoudri, βάζει τους θεατές βαθιά στις υψηλού κινδύνου έρευνες και παρεμβάσεις των Γάλλων αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής, καθώς εργάζονται αντίθετα στο χρόνο, στον απόηχο των επιθέσεων του Νοεμβρίου του 2015, στο Bataclan και σε ολόκληρο το Παρίσι.

Η ταινία ενδεχομένως να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Στο μεταξύ από την Σπέντζος Φιλμ θα βγει στις 10/8 στα Ελληνικά σινεμά η Γαλλική κωμωδία με τίτλο «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» (Mr. Putifar’s Wacky Plan -Les vengeances de Maître Poutifard).

Διάρκεια: 90 λεπτά.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Pierre-François Martin-Laval.

Πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής και στη χώρα μας Γάλλος σταρ Christian Clavier - Κριστιάν Κλαβιέ, και οι Isabelle Nanty, Jennie Anne Walker.

Ο Ρομπέρ Πουτιφάρ δεν τα βρήκε ποτέ εύκολα στη ζωή του. Ως δάσκαλος στο γυμνάσιο, τον κορόιδευαν οι μαθητές σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Μετά από 37 χρόνια, ενώ ζει ακόμα με τη μητέρα του, ένας πικραμένος Πουτιφάρ τελικά αποσύρεται και τα αφήνει όλα πίσω. Ή μήπως όχι;

Βαθιά στο μυστικό του καταφύγιο, ο πρώην δάσκαλος σχεδιάζει εκδίκηση για τα πρώτα παιδιά που του έκαναν τη ζωή κόλαση πριν από είκοσι χρόνια, αυτά που του κατέστρεψαν τη μοναδική ευκαιρία για έρωτα. Οι στόχοι του είναι ο μικρός Άντονι, πλέον διάσημος σεφ. Οι κακές δίδυμες Καμίλ & Μελανί, που έχουν γίνει δημοφιλείς influencers στο Instagram, και η διεθνής ποπ σταρ Όντρεϊ, που συνήθιζε να βασανίζει τον δάσκαλο με την απεχθή «φωνή αγγέλου» της. Το σχέδιο εκδίκησης του Πουτιφάρ πηγαίνει καλά, μέχρι που η μητέρα του το ανακαλύπτει… και το κάνει ακόμα καλύτερο! Ως ομάδα, αυτό το απίθανο δίδυμο, θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό!

Κια αυτή η ταινία αναμένεται για προβολή στην Πάτρα.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture