Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Η Πανεπιστημιακή μας ομάδα ισόπαλη 13-13 με Ουγγαρία

Η Πανεπιστημιακή μας ομάδα ισόπαλη 13-13...

Προπονητής ο πατρινός Μάκης Λυκούδης

Με μια πολύ καλή εμφάνιση στον τέταρτο αγώνα της στον Α' Όμιλο της Πανεπιστημιάδας, στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (προπονητής ο πατρινός Μάκης Λυκούδης) αναδείχθηκε ισόπαλο 13-13 με την Ουγγαρία, αλλά κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλο, καθώς της στοίχισε η αναπάντεχη ήττα από τη Γερμανία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Μάκη Λυκούδη βρέθηκαν να χάνουν με 12-10 από την Ουγγαρία, στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, ανέτρεψαν όμως τα δεδομένα, προηγήθηκαν με 13-12 στην τέταρτη περίοδο, αλλά ισοφαρίστηκαν 3 λεπτά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Την πρώτη θέση του Ομίλου κατέλαβε η Ουγγαρία και τη δεύτερη η Γερμανία.

Η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί, πλέον, την Παρασκευή (4/8) στις 11.45 ώρα Ελλάδας, στον προημιτελικό, κόντρα στον 2ο του άλλου Ομίλου, δηλαδή τον νικητή του αγώνα ΗΠΑ - Γεωργία, που γίνεται αργότερα.

Θυμίζουμε ότι στους μέχρι τώρα αγώνες τα αποτελέσματα της Εθνικής ήταν: Με Σιγκαπούρη 26-5, με Γερμανία 7-12, με Ιαπωνία 22-11, με Ουγγαρία 13-13.
ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ 13-13.
Οκτάλεπτα: 3-3, 4-4, 3-5, 3-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Μάκης Λυκούδης): Ανδρεάδης, Κουρούβανης Ν. 3, Παπασηφάκης 2, Τρούλος, Μόκκας, Γαρδίκας 2, Γραμματικός, Δήμου 3, Πούρος 1, Σγουρίδης 2, Ρομπόπουλος, Κεχαλάρης, Κουρούβανης Δ.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports