Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ένα μεγάλο Αερόστατο στη Πάτρα για το Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” στις 17/9

Ένα μεγάλο Αερόστατο στη Πάτρα για το Φε...

Στον Φάρο της Πάτρας στις 18.00 - Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία των 1550 και guest star την γνωστή τραγουδίστρια Ευρυδίκη

Για δεύτερη (2η) συνεχόμενη χρονιά, ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, κο Μπονάνο Χαράλαμπο, πραγματοποιεί το Φεστιβάλ στην Πάτρα: "Γίνε Δότης Μυελού των Οστών".

Φέτος όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ενημερωτικές εστίες για να ενημερωθεί ο κόσμος και να έχουμε περισσότερες εγγραφές νέων μελών, Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών!

Καθημερινά στην Ελλάδα, ένα παιδί νοσεί με παιδικό Καρκίνο!

Πολλά παιδιά χρειάζονται, μετά τις χημειοθεραπείες, να κάνουν Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών για να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη ζωή που τους αξίζει, κάτι που θεωρούμε εμείς, τόσο δεδομένο!!!

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στον Φάρο της Πάτρας, για πρώτη φορά, ένα μεγάλο ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ, θα είναι εκεί, για να στείλουμε παντού το μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”.

Οι μικροί μας φίλοι, μαχητές – νικητές του παιδικού καρκίνου και άλλων σοβαρών ασθενειών, με πρώτη την μικρή μας πρέσβειρα Άννα - Αποστολία, θα μπουν στο ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ με την Ευρυδίκη και θα πετάξουν ψηλά (ελεγχόμενη πτήση). Το μπαλόνι επάνω θα έχει ένα μεγάλο μήνυμα "Γίνε Δότης Μυελού των Οστών".

Το ΚΕΔΜΟΠ - Χάρισε Ζωή θα είναι εκεί, για να ενημερώνει και να κάνει νέες εγγραφές!

Αν είσαι 18-40 ετών, μπορείς να γίνεις κι εσύ, εθελοντής δότης μυελού των οστών κι αν είσαι συμβατός με κάποιο παιδί ή ένα συνάνθρωπο μας  η δωρεά γίνεται μέσω αίματος. Η διαδικασία είναι  ακίνδυνη, ανώδυνη & σώζεις μία ζωή. Έτσι απλά."

Όλοι μπορούν να μπουν στο ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ και να βγάλουν φωτογραφίες!

Πυροτεχνήματα, μασκώτ, πολλές εκπλήξεις και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία των 1550 και Guest Star η ΕΥΡΥΔΙΚΗ!

Είσοδος ελεύθερη για όλους!

Θα γίνει και απονομή επαίνου σε ιατρούς και συντελεστές – συνεργάτες – χορηγούς!

Πάμε να γίνουμε 100.000 δότες μυελού των οστών, αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους φορείς:

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Αντιπεριφερειάρχη κο Μπονάνο Χαράλαμπο, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το ΚΕΔΜΟΠ - ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ.

Επίσης ευχαριστούν του υποστηρικτές του Φεστιβάλ "Γίνε Δότης Μυελού των Οστών":

LOUX, Skyline balloons, Hemoglobe, ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ Μηχανήματα, ΦΑΡΟΣ εν Πάτραις, Port Rio Hotel, Ammousa, Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΒΕΡΓΗ, Juniorsevents.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture