Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στην Κατερίνη: «Ολική απανθράκωση» η αιτία θανάτου της 38χρονης

Τραγωδία στην Κατερίνη: «Ολική απανθράκω...

Τι έδειξε η νεκροψία

Σε νεκροψία-νεκροτομή υπεβλήθη η σορός της 38χρονης που απανθρακώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο αυτοκίνητο της στην Κατερίνη. 

 Ιατροδικαστικές πηγές, μιλώντας στο ThessToday, ανέφεραν πως αιτία θανάτου άτυχης γυναίκας είναι η «ολική απανθράκωση» μετά τη φωτιά που προκλήθηκε στο όχημα.

Η 38χρονη πιστεύεται ότι εισέπνευσε καπνό και έτσι έχασε τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγεια από το αμάξι για να σώσει τη ζωή της. 

Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Η Πυροσβεστική δεν αποκλείει μέχρι στιγμής να έγινε μία ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, δεν είναι γνωστό ακόμα αν η 38χρονη φορούσε την ζώνη της και μπλόκαρε ή αν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε κάποιο εύφλεκτο υλικό.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο τοπικό μέσο odelalis.gr, η γυναίκα κινούνταν με το όχημα της επί της οδού Φαρμάκη, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή. Σταμάτησε το αυτοκίνητο  δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κατέβει από το όχημα, το οποίο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες.

 

 

Πριν ακόμα φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο, οι περαστικοί προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες στα χέρια και να σώσουν την γυναίκα, όμως δεν τα κατάφεραν.  Όταν έφτασαν στο σημείο συγγενείς της άτυχης μητέρας, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

 Η γυναίκα αφήνει πίσω της 3 παιδιά με το μεγαλύτερο να είναι 20 χρονών και το μικρότερο 10. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Τροχαίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις