Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ από τη Νόρα Δράκου στα 50μ ύπτιο, 11η στον κόσμο!

Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ από τη Νόρα Δράκ...

Απίθανη η πατρινή πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η πατρινή πρωταθλήτρια Νόρα Δράκου Δράκου στον έκτο της ημιτελικό αγώνα σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έκανε μια συγκλονιστική κούρσα στη δεύτερη σειρά των 50μ ύπτιο στη Φουκουόκα.

Κατέβηκε τα 28’’, σημείωσε επίδοση 27.87, συνέτριψε το δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ με 27.96 από τις 4 Μαρτίου 2022 στην Αλεξανδρούπολη αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό!

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Κατέλαβε την 11η θέση καθώς οι επτά πρώτες θέσεις του τελικού έκλεισαν στο 27.71 και θα γίνει μπαράζ για την όγδοη θέση μεταξύ των Κινέζων Βανγκ και Βαν που έκαναν 27.74.

Η Δράκου πέρυσι στη Βουδαπέστη με 27.99 ήταν 12η.

Από τη Φουκουόκα της Ιαπωνίας που εξελίσσεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα, η Δράκου εξωτερικεύει τα συναισθήματα της, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Δεν κρύβει ότι «Αυτό το πανελλήνιο ρεκόρ ήρθε μέσα από πολύ αμφισβήτηση για το τί κάνω ακόμα στην πισίνα, για το πότε θα σταματήσω, για το πότε θα κάνω άλλα πράγματα με τη ζωή μου....».

Συνεχίζει: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα! Πολύ χαρούμενη και πολύ υπερήφανη! Είχα δουλέψει για χρόνο κάτω από τα 28’’ αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να το κάνω σε ένα τόσο ανταγωνιστικό παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το έχω πει πολλές φορές πως όσα χρόνια παραμένω στην κολύμβηση θα παλεύω μέχρι τέλους το κάθε αγώνα, την κάθε επίδοση, το κάθε πλασάρισμα, μου αρέσουν οι αγώνες, παίρνω ενέργεια από αυτούς».

Αναφέρεται σε δυο ανθρώπους που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχουν βρεθεί δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι στη ζωή μου, ο Γιάννης Σεφέρλης και ο Λευτέρης Μήτρακας που με βοηθάνε πολύ κολυμβητικά και ψυχολογικά. Απολαμβάνω επιτέλους τους αγώνες,  χαίρομαι που χαίρονται οι άνθρωποι μου στην Ελλάδα και όλο αυτό νομίζω βγαίνει στο νερό».

Και ανοίγει παράθυρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024: «Έχω τώρα τα 50μ ελεύθερο που θέλω κι εκεί μια καλή επίδοση και τις σκυτάλες που είναι ο μεγάλος μου στόχος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024».

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports