Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο 18χρονος γιος του Μπρόνι υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησης!

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο 18χρονος γιος του Μπρό...

Ο Μπρόνι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έχει βγει από τη ΜΕΘ

Ο 18χρονος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησης με το Πανεπιστήμιο του USC.

 Σύμφωνα με το TMZ ο Μπρόνι έκανε προπόνηση με το USC, το πανεπιστήμιο με το οποίο θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν. Διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο, με την οικογένεια Τζέιμς να επιβεβαιώνει το περιστατικό και να συμπληρώνει: «Ζητούμε το σεβασμό και την τήρηση του ιδιωτικού βίου της οικογένειας, θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες».

 Ο Μπρόνι Τζέιμς συγκαταλέγεται στα μεγάλα ταλέντα της ηλικίας του στις ΗΠΑ, ενώ πρόσφατα πήρε την απόφαση να φοιτήσει στο USC. Όπως έχει δηλώσει ο ΛεΜπρόν κατά το πρόσφατο παρελθόν ονειρεύεται να αγωνιστεί, έστω και για μία σεζόν, μαζί του στο ΝΒΑ. Γι' αυτό το λόγο, ο Μπρόνι σκόπευε να παίξει για έναν χρόνο στο NCAA, προτού δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft του 2024.

 Μάλιστα, ο Μπρόνι, μαζί με το USC ήταν προγραμματισμένο να δώσουν σειρά φιλικών αγώνων σε Αθήνα, Μύκονο και Ντουμπρόβνικ από τις 5 μέχρι τις 15 Αυγούστου. Κάτι βεβαίως που πλέον μοιάζει αδύνατο.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports