Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Οι "Τρελλοί κι...Αδέσποτοι" μοίρασαν "τρελό" γέλιο με "Τα ίσια ανάποδα"

Πάτρα:  Οι "Τρελλοί κι...Αδέσποτοι&...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023, στο Ανοιχτό Θεατράκι Ιτεών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ¨Τρελοί κι... αδέσποτοι" του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτεών, η ανατρεπτική  παράσταση "Τα ίσια ανάποδα" σε κείμενα και διασκευές κειμένων από την εμψυχώτρια της ομάδας Καραμπούλα Χαρά.

Το Ανοιχτό Θεατράκι γέμισε από κόσμο που γελούσε ασταμάτητα και καταχειροκροτούσε τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι οποίοι χάρισαν στο φιλοθεάμον κοινό μία απολαυστική επιθεώρηση, με πολύ χιούμορ και καυστική σάτιρα για όσα αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Όλα τα μέλη της ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν με τις ξεκαρδιστικές τους ερμηνείες, το χορό και το τραγούδι τους να μοιράσουν απλόχερα τη ζωντάνια και την "τρέλα" τους στους παρευρισκόμενους. Στο τέλος "ενώθηκαν" με το κοινό και συνέχισαν όλοι μαζί με πολύ κέφι στο γλέντι που ακολούθησε στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου Ιτεών.

Η άκρως διασκεδαστική παράσταση θα παρουσιαστεί επίσης στις 4 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:30 στο Θεατράκι της Κρήνης, στο Πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου το οποίο και φέτος πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture